Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.960
- 5.667
- 883
fb perotti ve visca yaparsa iyi takım oluyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ucuncu torba bir ihtimal iki.hangi torbadayız bilmiyorum ama çift maç ise gruplar çıkarız ilk 2de

Galatasaray sevgisinden hiç şüphem yok ama olmuyor be abi, yapamıyorsun.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Haklısın renktaş ama bir değil, iki değil.Galatasarayla yatıp Galatasarayla kalkan bi adam harbi transfer konusunda belkide anlaşıyordur ama başkan falan veto ediyordur bilemiyoruzki. alan konusundada uçaktan dönerken haberi bile yoktu klup açıklamasından
Keşke hiç bitmese... Transfer dönemi daima açık olsa..Keşke 3 unde bıtseydı
Yıllık maaş yüksek olunca öyle zorlanırsın.Askerliğin son haftası gibi nöbetin de son haftası zor geçer şimdi. Zaten bir bk olacağıda yok keşke bitseydi bugün yarın. 2 tane adam satamadılar bari eldeki stoperden olmayalım.
Bu saatten sonra belhanda (nice) babel (fulham) gidip seri ve onyekuru gelse yine bu ligi götürürüz bence.
Fatih
Omar luyindama marcao sarachı
Seri
Emre etobo feghouli onyekuru
Falcao
+muslera taylan arda diagne donk linnes ömer emre akbaba form durumu sakatlık vb. 11 oynayabilirler.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim Galatasaraylılığından da şüphem var. Atandığı pozisyonda bu kadar kötü olup değişikliğini istemeyen adamın koltuğa olan sevgisi ve bağlılığı çalıştığı kuruma duyduğundan fazladır. Aynısı Mustafa Cengiz için de geçerli. Ben hepsinden büyük Galatasaraylıyım ama bana gel başkan ol deseler, kulübüm ve kendi menfaatim için pek tabii ki reddererim. Bir de yeni yönetim olsalar anlarım, 3 senedir görevde bu adamlar. Tez zamanda görevden çekilip ya da çektirilip kulübün başına Galatasaray armasına ve markasına yaraşır adamların getirilmesini dilerim.
cıldırırızKeşke hiç bitmese... Transfer dönemi daima açık olsa..
Detay: 80 çin
Doğru diyorsun renktaş, nasıl olsa yapamıyoruz. Açık olsa da olmasa da transfer yok bizde.Keşke hiç bitmese... Transfer dönemi daima açık olsa..