Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine gece gece aklıma geldi, bu adam'dan transfer bekliyoruz

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Galatasaray sevgisinden hiç şüphem yok ama olmuyor be abi, yapamıyorsun.

Albayrak mükemmel Galatasaraylı ama beceriksiz transfer konusunda hocanın yanında olsaydı gene transfer falan uğraşmaydı keşke.

Ne zaman ele/kola carpma penalti ve ne zaman olmadigini baya uzun anlatmis herif.

Galatasaray sevgisinden hiç şüphem yok ama olmuyor be abi, yapamıyorsun.

Galatasarayla yatıp Galatasarayla kalkan bi adam harbi transfer konusunda belkide anlaşıyordur ama başkan falan veto ediyordur bilemiyoruzki. alan konusundada uçaktan dönerken haberi bile yoktu klup açıklamasından

Benim Galatasaraylılığından da şüphem var. Atandığı pozisyonda bu kadar kötü olup değişikliğini istemeyen adamın koltuğa olan sevgisi ve bağlılığı çalıştığı kuruma duyduğundan fazladır. Aynısı Mustafa Cengiz için de geçerli. Ben hepsinden büyük Galatasaraylıyım ama bana gel başkan ol deseler, kulübüm ve kendi menfaatim için pek tabii ki reddererim. Bir de yeni yönetim olsalar anlarım, 3 senedir görevde bu adamlar. Tez zamanda görevden çekilip ya da çektirilip kulübün başına Galatasaray armasına ve markasına yaraşır adamların getirilmesini dilerim.

Galatasarayla yatıp Galatasarayla kalkan bi adam harbi transfer konusunda belkide anlaşıyordur ama başkan falan veto ediyordur bilemiyoruzki. alan konusundada uçaktan dönerken haberi bile yoktu klup açıklamasından
Haklısın renktaş ama bir değil, iki değil.

Galatasaraya yakişan biri lazım o görevde, bir kaç dil bilen, karizmatik ve presentable biri gerek bize.

Ben şahsen, Apo gelse transfer için ciddiye almam, özelikle yurt dışında.

Askerliğin son haftası gibi nöbetin de son haftası zor geçer şimdi. Zaten bir bk olacağıda yok keşke bitseydi bugün yarın. 2 tane adam satamadılar bari eldeki stoperden olmayalım.
Yıllık maaş yüksek olunca öyle zorlanırsın.

Çok şükür artık Luyi/Marcao seviyesinde vereceğiz maaşları. Satış daha kolay oluyor böyle, çünkü oyuncu daha rahat ikna oluyor.

Bu saatten sonra belhanda (nice) babel (fulham) gidip seri ve onyekuru gelse yine bu ligi götürürüz bence.

Fatih

Omar luyindama marcao sarachı

Seri

Emre etobo feghouli onyekuru

Falcao

+muslera taylan arda diagne donk linnes ömer emre akbaba form durumu sakatlık vb. 11 oynayabilirler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hiçbirşey değişmez..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim Galatasaraylılığından da şüphem var. Atandığı pozisyonda bu kadar kötü olup değişikliğini istemeyen adamın koltuğa olan sevgisi ve bağlılığı çalıştığı kuruma duyduğundan fazladır. Aynısı Mustafa Cengiz için de geçerli. Ben hepsinden büyük Galatasaraylıyım ama bana gel başkan ol deseler, kulübüm ve kendi menfaatim için pek tabii ki reddererim. Bir de yeni yönetim olsalar anlarım, 3 senedir görevde bu adamlar. Tez zamanda görevden çekilip ya da çektirilip kulübün başına Galatasaray armasına ve markasına yaraşır adamların getirilmesini dilerim.

Galatasaray markası hayallerinde göremeyecekleri kapılar açtı/açıyor.Mustafa cengiz mesela başkan olmasaydı cumhurbaşkanı ile bırak görusmeyi randevu bile alamazdı.Sorsan hepsi çok buyuk galatasaraylılardır.Ama Galatasaray bunlara kepçe ile verirken, kaşıkla verdiklerini de beklemeden geri alıyorlar.O yerin dibine soktuğumuz Dursun bile o kadar para vermiş.Ha sonra alacak tabi ama zor durumda vermiş işte adam.Albayrak ve Cengiz yönetimi 2 milyon vermediler Kaanı almak için.Bunu ben demiyorum, kendi basın sözculeri rodop ve kadir diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt