Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi kaç güne gelişmeler olacakmış rtaşlar biz de burada boşuna apoya sallıyoruz ya adam erkenden bitireceğiz diyo transferi

m. cengiz fb´ye filan sataşıyordu bir ara harcama limiti yüzünden. bizimkinin istediği aslında herkese 0 harcama limiti verilmesiymiş sanırım biz anlayamadık. mayısa kadar bol bol c.başkanı, vekil, belediye başkanı gezsinler. bir daha galatasaray ünvanı olmadığında kimse sallamayacak bunları nasılsa.

Millet farkında değil ama son yılların en iyi defans hattı bizde şuan, heleki stoper tandemi tarihimizdeki en iyi 5 tandemine girer.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
_________Muslera
Omar_Boss_Marcao_Marcelo

- Dünya Kalitesinde GK
- 1 Çok güçlulü, lider ruhlu kaliteli bir Stoper
- 1 oyun kurabilen, Solak, kaliteli bir Stoper
- 2 cigersiz ofansif kaliteli Bekler

Katılıyorum sana Renkdaşlar +1905

Keşke Muslera da olsaydı...en iyi Defans 4 (5) olur son Yılların.

Bu var; Bir de bu Classic" Tandem:

_______________Taffarel
Hakan Ü._Bülent_Popescu_Ergün

Marcao ile sözleşme uzatılması en sağlıklı karar
Tipik brezilya sendromuna sokacak maas verilmemesi lazim
Lyu den daha cok sevdigimi gecen yil soylemistim cogu zaman ve asil para edecek adam diye ,handikap transfer fisiltilari oldugundan sanirim seviye atlatti kendine.Tekrar mallasmaya da baslayabilir ,o yuzden makul fiyatlar ile Guncellenmeli maasi

Tipik brezilya sendromuna sokacak maas verilmemesi lazim
Lyu den daha cok sevdigimi gecen yil soylemistim cogu zaman ve asil para edecek adam diye ,handikap transfer fisiltilari oldugundan sanirim seviye atlatti kendine.Tekrar mallasmaya da baslayabilir ,o yuzden makul fiyatlar ile Guncellenmeli maasi
1.5 veririz en az

Ulan yollayın belhandayi Bir kanat alın birde gidin bonservisi elinde guliayano ile emre colaki alın gelin sizden başka birşey olmaz .bu yönetim adamı kanser eder. bu işin normal olanı sekidika Jimmy Babel belhanda ahmet Çalık ozornafor şener yollanmaliydi kaan Ayhan iki orta saha bir defans bir 10 numara birde Necati tarzında adam alinmasiydi başaramadı yönetim satamadi kimseyi

Avrupada oynamaya devam etmezsek en kral oyuncumuzu bile çarçöp paralara satarız en fazla.Türkiye liginde gol kralı olan adamın yüzüne bakan olmadı.Avrupada 3-5 gol sallasa Tr ligi gol krallığından daha kıymetli hal alır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt