Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.136
- 20.033
- 3.313
Galatasaray Şampi oldu bu hamle ile.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
_________MusleraMillet farkında değil ama son yılların en iyi defans hattı bizde şuan, heleki stoper tandemi tarihimizdeki en iyi 5 tandemine girer.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Tipik brezilya sendromuna sokacak maas verilmemesi lazimMarcao ile sözleşme uzatılması en sağlıklı karar
1.5 veririz en azTipik brezilya sendromuna sokacak maas verilmemesi lazim
Lyu den daha cok sevdigimi gecen yil soylemistim cogu zaman ve asil para edecek adam diye ,handikap transfer fisiltilari oldugundan sanirim seviye atlatti kendine.Tekrar mallasmaya da baslayabilir ,o yuzden makul fiyatlar ile Guncellenmeli maasi
kesinlikle aynı fikirdeyim , geç bile kalındı , Fatih hoca olsun ben bile daha iyi yöneticilik yaparım nasılsa hiçbir şey yapmiyosun tembel tembel yatYönetici dediğin değişik şekillerde kulübüne hizmette bulunabilir. Mesela İSTİFA. Bazen şampiyonluğa bedel bir hizmettir...
Avrupa Ligine İnşallah katılırızMarcao ile sözleşme uzatılması en sağlıklı karar
Bizde mass ve serbest kalma orani nasil bilmiyorum ama ,genel olarak o maas normal duruyor,tabi 2 sene daha verim almayi planliyorsak1.5 veririz en az
mümkünse 100 milyona bile oyuncu satılsa, sakın bu yönetim satmasın , adamlar yurtiçinden başka içi geçmiş düşüşte olan manager önerisi haric transfer yapamıyorlarAvrupa Ligine İnşallah katılırız
Vitrin Açısından AL > Süperlig
Marcao iyi bir performans ile 20'ye gider.