Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ben de bunu söylüyorum zaten ? Ben kazanmıyorum bu parayı altınordu kazanıyor ? Şimdi oyuncu gelse Galatasaraya vitrini artacak , piyasası yükselecek e o oyuncuyu oralara çıkaran bensem neden yarı yarıya para alıyorum ? Altınordunun yok ordan burdan aldığı karları ben ne yapayım ?

Valla komik adamsın sana anlatmak da mümkün değil.

1 senede 10 milyon euro kazanan Başakşehir kazanmıyor da yetenekli adamı 1e satıp 4 milyon euroyu sonraki satıştan kazanan Altınordu kazanıyor sen de haklısın :asd:

"Vera, Haziran 2021'de sözleşmeyi bitiyor ve henüz sözleşme yenilemediler, bu yüzden ayrılık bu yaz zorunlu görünüyor.

Anlaşmaya varacağından emin olan Galatasaray, imzayı bu hafta kapatmayı bekliyor."

@TDfichajes

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Parasızlıktan bunu alamadık.
kolibali.webp

Ama bunu alacakmışız.
vera.webp

Güzel hikaye..

Valla komik adamsın sana anlatmak da mümkün değil.

1 senede 10 milyon euro kazanan Başakşehir kazanmıyor da yetenekli adamı 1e satıp 4 milyon euroyu sonraki satıştan kazanan Altınordu kazanıyor sen de haklısın :asd:
Komik adam sensin valla.
Altınordu kendi satsın o zaman 10me ? Kendisinin bi faydası yokki , küçük kulup sonuçta dandik ligde oynuyor kim verecek oyuncularına 10-15.Ama benim takımımda verirler , sen de bundan yarı yarıya pay talep edersen ölücülük oluyor bu da gayet.Çünkü o oyuncu altınordudan direkt gitse hiçbir şekilde o paralar verilmeyecek , bu kadar basit ben bunu anlatamıyorum daha da uğraşmak istemiyorum.Genelde öyle %40 %50 paylı oyuncuları aptal olan brezilya , arjantin kulupleri falan alır

Komik adam sensin valla.
Altınordu kendi satsın o zaman 10me ? Kendisinin bi faydası yokki , küçük kulup sonuçta dandik ligde oynuyor kim verecek oyuncularına 10-15.Ama benim takımımda verirler , sen de bundan yarı yarıya pay talep edersen ölücülük oluyor bu da gayet.Çünkü o oyuncu altınordudan direkt gitse hiçbir şekilde o paralar verilmeyecek , bu kadar basit ben bunu anlatamıyorum daha da uğraşmak istemiyorum.Genelde öyle %40 %50 paylı oyuncuları aptal olan brezilya , arjantin kulupleri falan alır

Mabadından % 40-50 uydurmuşsun gidiyorsun. % 25 kardan payı çoğu kulüp koyar, Cengiz'i satmak istese 1 yıl daha tutar Milli takıma seçilince kendisi de satardı 3-4 milyon euroya.

Bu saçma fikirlerini git başka yerde ver boş yapma burada.

Bizim yöneticiler elensek de kurtulsak demiyorsa hiçbir şey bilmiyorum ha kazara turu geçersek de anca Seri'yi almak için zorluyacaklar 5 gün kala onu bile becerirler mi büyük soru işareti

20-14181373-fausto-vera-2022.webp

2 sene sonra profili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt