Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.136
- 20.033
- 3.313
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam en azından şimdikine göre daha rahat oluruz her türlü. Ama şampiyon oluruz gibi.Oluruz da hadi olamadık diyelim.O zaman ffp bitmesinin bir anlamı olmayacak.
bitmiş olmalı max bi bonus miktarı var idiç
Hic olmazsa Sedat Agcay Hurriyet Gucer falan baglayin. Taylan arada bir nefeslensin. Taylan'in tek alternatifi stoper Donk
Apo satmadan alamayiz diyor. Harbiden de oyle gozukuyor. Ben Marcao disinda birinden bonservis kazanacagimizi sanmiyorum. Beles on libero dusunuyorum. Bir Sedat geldi aklima. Emre Colak var ama o da defansif degil. Hayir altyapidan on libero koyalim desek o da yok Gokay'i Adana'ya yolladik. Abdussamed'i Tarsus'a kiraladik. Taylan patladi mi ki patlayacak oynayacak kimse yok.Alkolik yorumlar sen misin reis ?
Sedat Bey bizim için tekrar futbola döner mi ki acaba sormak lazımApo satmadan alamayiz diyor. Harbiden de oyle gozukuyor. Ben Marcao disinda birinden bonservis kazanacagimizi sanmiyorum. Beles on libero dusunuyorum. Bir Sedat geldi aklima. Emre Colak var ama o da defansif degil. Hayir altyapidan on libero koyalim desek o da yok Gokay'i Adana'ya yolladik. Abdussamed'i Tarsus'a kiraladik. Taylan patladi mi ki patlayacak oynayacak kimse yok.
Bitmişbuendia traşı kısa sürdü ha
g. kodumun yağızı
g. kodumun fbsi
Ahbap orta saha icin onerin var mibuendia traşı kısa sürdü ha
g. kodumun yağızı
g. kodumun fbsi
Ahbap orta saha icin onerin var mi
Fener sağa Messi'yi sola Ronaldo'yu alsa bile Fenerbahçe 'ye net şampiy filan diyemeyizBuendiayı alacak galiba fener net şampiy diyebiliriz
Ewt o da onemli ama onu da alamiyoz kiewt önerim orta sahayı sallayıp kanat almak