Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao'yu satanı taraftar satmalı

Sezonun kapanmasına kalmış 3-5 gün. Bu saatten sonra kimi alacan?

15 milyon bonservis gelse bile o parayı ne kadar verimli harcayacaksın bu saatten sonra?

Hic olmazsa Sedat Agcay Hurriyet Gucer falan baglayin. Taylan arada bir nefeslensin. Taylan'in tek alternatifi stoper Donk

Yumurta kapıya dayandı dransfer yakındır
images

Alkolik yorumlar sen misin reis ?
Apo satmadan alamayiz diyor. Harbiden de oyle gozukuyor. Ben Marcao disinda birinden bonservis kazanacagimizi sanmiyorum. Beles on libero dusunuyorum. Bir Sedat geldi aklima. Emre Colak var ama o da defansif degil. Hayir altyapidan on libero koyalim desek o da yok Gokay'i Adana'ya yolladik. Abdussamed'i Tarsus'a kiraladik. Taylan patladi mi ki patlayacak oynayacak kimse yok.

Apo satmadan alamayiz diyor. Harbiden de oyle gozukuyor. Ben Marcao disinda birinden bonservis kazanacagimizi sanmiyorum. Beles on libero dusunuyorum. Bir Sedat geldi aklima. Emre Colak var ama o da defansif degil. Hayir altyapidan on libero koyalim desek o da yok Gokay'i Adana'ya yolladik. Abdussamed'i Tarsus'a kiraladik. Taylan patladi mi ki patlayacak oynayacak kimse yok.
Sedat Bey bizim için tekrar futbola döner mi ki acaba sormak lazım

Almadan satamazsın mantıgı ne ya şimdi alırsın aradaki farkı devre arasında oyuncu satarak kapatırsın beceremiyoruz demiyolarda ffp kurallarını bahane ediyolae

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt