Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.344
- 5.334
- 2.308
Hauge -> Milan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok artık Max 1.8 MaxMarcao gitmez artık , sözleşme imzalarlar.
3 milyon verirler diye tırsıyorum
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Herhangi bir demir yumruk söz konusu değil. Bahsetiğiniz esneklik kısa bir süreliğine herkesin tepki gösterebilmesi için olacak. O adama neden aynı şeyi uygulayalım?
Ayrıca ceza kuralları 19. maddeye bakarsanız yönetim ceza kurallarında değişiklik hakkını saklı tutar.
Kime neyin torpili uygulanmış açık konuşunceza kurallarinda değişiklik hakkini dsakli tutar..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yani ayricalik yada torpil
Kime neyin torpili uygulanmış açık konuşun
saplarım sokarim gibi mesajlara belirli seviyeye kadar sorun teşkil edilmiyor yahu abartma.admin burda saplarim sokarim derken iyi aynisi üyeler derken ceza öylemi....
Yönetime ya da oyunculara hakaret veya küfür edildiğinde bunun foruma hukuki bir karşılığı olabilir, yasak olma sebebi bu. Burada samimi olduğumuz kişilerle aramızdaki muhabbetler buna tabii değil lakin samimi olunmadığı zaman karşı taraf şikayet ederse yine izin veremeyiz.ceza kurallarinda değişiklik hakkini dsakli tutar..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yani ayricalik yada torpil
Abi maçtan önce çocuğun adını bile duymamışlar. Maçta görüp beğenmişler ertesi gün görüşmüşler. Bizimkiler Omar'ı bile 1 yıl izlemişHauge yi direkt bize kiralasalar olmaz mi yav.
Müthis bir cocuk
lan ben gelsin dediğimde laf ediyordun ya. Çapını biliyoruz daha bunların. Seriyi bile alma ihtimalimiz yok buna emin olalım artik.Bu dakikadan sonra orta sahaya yapılacak tek transfer var. Ister sevin, ister sevmeyin. Mantıklı düşündüğünüz zaman bunun böyle olduğuna siz de katılırsınız. Geçen sene iyi oynadığımız dönem takımımızın önemli bir parçasıydı. Oyuncuları, hocamızı ve ligimizi bilen bir oyuncu.
Maliyet açısından güzel bir kiralık anlaşma yapılabilirse artık bu saatten sonra Jean Michael Seri’den başka hiç bir oyuncudan fayda gelmez.
Iyi bir oyuncu almak için paramız yok, yok, yok. Kiralık olarak bu saatten sonra bilmediğin oyuncuyu da getirmeye gerek yok, yani mantıklı değil. Boşa masraf olur.
Bu yüzden Jean Michael Seri’yi bekliyoruz.
Galatasaray Nainggolan ile anlasmak uzere ustune basa basa soyluyorum Juan Matayi kiralayabilir Seri persembeden once aciklanmaz ama Galatasarayin da kaptani olacak gelelim Onyekuru transferine Onyekuru bitti Onyekuru artik Galatasarayin topcusu
Sir Ertem SenerEkli dosyayı görüntüle 96834
Abi maçtan önce çocuğun adını bile duymamışlar. Maçta görüp beğenmişler ertesi gün görüşmüşler. Bizimkiler Omar'ı bile 1 yıl izlemiş
Eto'o bitmiş mi üstat? Asıl meseleye deginmemissin
Ben bizimkilerin bir futbolcuyu o kadar izledigine pek inanmiyorum acikcasi, cünkü diger yaptigimiz transferler bununla orantili degil. Yönetimin ve teknik heyetin gözünde "firsat transferi" ve menajer önerileri bütün.