Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam fanatik Galatasaray'lı, hemde harbiden Gerrard hayranı
20201001_101512.webp

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Herhangi bir demir yumruk söz konusu değil. Bahsetiğiniz esneklik kısa bir süreliğine herkesin tepki gösterebilmesi için olacak. O adama neden aynı şeyi uygulayalım?
Ayrıca ceza kuralları 19. maddeye bakarsanız yönetim ceza kurallarında değişiklik hakkını saklı tutar.

ceza kurallarinda değişiklik hakkini dsakli tutar..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yani ayricalik yada torpil

ben bu forumda 20 yildir var idim... alt yapida yapilan serefsizlikleri kanitli olarak ispat ettim diyer banlanan biriyimm..

admin burda saplarim sokarim derken iyi aynisi üyeler derken ceza öylemi....
saplarım sokarim gibi mesajlara belirli seviyeye kadar sorun teşkil edilmiyor yahu abartma.
Mesajın dozu önemli. Ha gazete adı yazdık diye ceza aldığım çok oldu ama onda da mesaj içeriği ile kısaltmanın entegrasyonu önemliydi.Ben ceza alacağımı biliyordum ayrica.

Yani şöyle. "Bu yönetimin allah belasını versin... bla bla bla yapacağınız işe bla .... gidin. gazete ismi.com" ile "yapacağınız ise sokayım" arasında dünyalar kadar fark var.
Çoğunda editlenip ceza almazsın.
Ve en önemli konu burada küfür ettiğinde olası bir hukuki durumda göte giden küfürün sahibi oluyor öncelikle. Forum yönetimi göremedim der geçer. Buradaki tüm kuralar yıllar önce konulmuş ve kişiyi korumak için alınan kurallar

Bu dakikadan sonra orta sahaya yapılacak tek transfer var. Ister sevin, ister sevmeyin. Mantıklı düşündüğünüz zaman bunun böyle olduğuna siz de katılırsınız. Geçen sene iyi oynadığımız dönem takımımızın önemli bir parçasıydı. Oyuncuları, hocamızı ve ligimizi bilen bir oyuncu.

Maliyet açısından güzel bir kiralık anlaşma yapılabilirse artık bu saatten sonra Jean Michael Seri’den başka hiç bir oyuncudan fayda gelmez.

Iyi bir oyuncu almak için paramız yok, yok, yok. Kiralık olarak bu saatten sonra bilmediğin oyuncuyu da getirmeye gerek yok, yani mantıklı değil. Boşa masraf olur.

Bu yüzden Jean Michael Seri’yi bekliyoruz.

Hauge yi direkt bize kiralasalar olmaz mi yav.

Müthis bir cocuk

ceza kurallarinda değişiklik hakkini dsakli tutar..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yani ayricalik yada torpil
Yönetime ya da oyunculara hakaret veya küfür edildiğinde bunun foruma hukuki bir karşılığı olabilir, yasak olma sebebi bu. Burada samimi olduğumuz kişilerle aramızdaki muhabbetler buna tabii değil lakin samimi olunmadığı zaman karşı taraf şikayet ederse yine izin veremeyiz.

Bu konularda olabildiğince esnek davranıyoruz başka platformlarda bunları bile kullanamazsınız.

Çöp deme konusunda da buna tamamen izin verirsek herkes her futbolcuya; yöneticiye bu lafları eder ki bu laflara cezai yaptırım dahi uygulanmıyor. Hele hakaret olduğunda size bunu yapmanıza diğer platformlarda hiç izin vermezler ve daha da kötüsü ne olursa olsun Galatasaray değerlerine hakaret edilmesine izin vermek dışardan da kötü gözükür.

Akşamki serbestlik konusunda da eğer bu konu üzerinden mevzu olacaksa ve sabah diyene ceza akşam diyene serbestlik diyeceksiniz o izni vermemiz de yanlış demektr. Bu yönde talep olduğu için kısa süreli bir serbestlik olacaktı bunu da kendi keyfimize vermeyecektik.

Ceza maddelerinin değişmesi de, dönemsel atraksiyonlara bağlı olan bir durum. Önceden hakarete 1 hafta verirdik şimdi uyarı veriyoruz, bunun gibi. Saklı kelimesi yanlış anlaşılmasın tüm ceza kurallarına herkes ulaşabiliyor.

zaman zaman vurgu yapıyorum.....EN KOYU GALATASARYLIDAN BİLE SES CİKMİYOR.....SİZ NASIL GALATASARAYLISINIZ KARDESİM...

ADAM DUN PAYLAŞMİŞ BU ADAMLARİ NEREDEN BULUYOR SALZBURG DİYE YAMYAMİN BİRİNİ...SCOUT EKİBİ DANİMARKADA HOLLANDADA GEZİYOR GÜNÜNÜ GUN EDİYOR SİZDE OYUNCU ARİYOR SANIYORSUNUZ...
BU GALATASARAYİN YUKSELMESİNİ İSTEMEYEN İÇERDE FENERLİLER VAR....

Moderatör tarafında düzenlendi:
ASPORDA DENDİ RODOP BİLE DEDİ...TURK FUTBOLUNUN İLERLEMESİNİ İSTEMEYENLER VAR....
İÇERDEKİ TRANSFERİ ENGELLEYENLERLE SAVAŞİORUZ DENDİ

Bu dakikadan sonra orta sahaya yapılacak tek transfer var. Ister sevin, ister sevmeyin. Mantıklı düşündüğünüz zaman bunun böyle olduğuna siz de katılırsınız. Geçen sene iyi oynadığımız dönem takımımızın önemli bir parçasıydı. Oyuncuları, hocamızı ve ligimizi bilen bir oyuncu.

Maliyet açısından güzel bir kiralık anlaşma yapılabilirse artık bu saatten sonra Jean Michael Seri’den başka hiç bir oyuncudan fayda gelmez.

Iyi bir oyuncu almak için paramız yok, yok, yok. Kiralık olarak bu saatten sonra bilmediğin oyuncuyu da getirmeye gerek yok, yani mantıklı değil. Boşa masraf olur.

Bu yüzden Jean Michael Seri’yi bekliyoruz.
lan ben gelsin dediğimde laf ediyordun ya. Çapını biliyoruz daha bunların. Seriyi bile alma ihtimalimiz yok buna emin olalım artik.
Donk-taylan-etobo yeterli olacaktır hoca donk ile şampiyon oldu kafasindalar. Premier ligden deadline day bekliyoruz ama o da su şartlarda imkânsız oğlu imkânsız olmaya doğru gidiyor.
Kimseyi alamaz bunlar bu kadro ile devam

Abi maçtan önce çocuğun adını bile duymamışlar. Maçta görüp beğenmişler ertesi gün görüşmüşler. Bizimkiler Omar'ı bile 1 yıl izlemiş

Ben bizimkilerin bir futbolcuyu o kadar izledigine pek inanmiyorum acikcasi, cünkü diger yaptigimiz transferler bununla orantili degil. Yönetimin ve teknik heyetin gözünde "firsat transferi" ve menajer önerileri bütün.

Ben bizimkilerin bir futbolcuyu o kadar izledigine pek inanmiyorum acikcasi, cünkü diger yaptigimiz transferler bununla orantili degil. Yönetimin ve teknik heyetin gözünde "firsat transferi" ve menajer önerileri bütün.

İzliyorlardır yav ne var izlemekte, gidip statta izlemiyorlarki maç kasedi izliyorlar.

Scouting bile artık çok pahalı hale geldi, gidip statta maç izlemek için bütçe ayırmak lazım artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt