Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaç tane teknik direktorden dinlediniz hatirliormusunuz ben onu sokakta top oynarken keşfettim diyen.......Anlayin artik ya.
şualt yapida dönen parayi rantçilari engeleyemmesseniz futbolcu hayal....Belli olmasin diye yilda bir birazda birin yarisi profosyonel yapıolar

Abi allahini seversen inanma bunlara ya...İlhan Cavcav i dami gormedin..Oyle scout u kim olsa yapar...Bak salzburg bi tane yam yam buldu gecen sene afrikada bu yil 20 milyon euro cekio....

Onların okulları falan da var, Salzburg bir de tam geliştirici kulüp, Leipzig'e oyuncu geliştirmek için kullanılıyorlar dolayısıyla hem bütçeleri var hem de 5 alsalar 4ü tutmasa sorun olmuyor.

Yani biz de buluruz, bence mesele bulmak değil, doğru değerlendirmek.

Evet gercekten müthis detayli bir veritabani olusturmuslar. Her hafta güncelliyorlarmis zaten mac görüntülerini ekleyerek falan.

Bizimkiler de kullaniyor mu bunu biliyor musun. Utkucan bi aralar veritabanimiz var falan diyordu, kendi veritabanimizi olusturmuslar mi yoksa direk böyle bir sunucu dan mi aliyorlar bizimkiler.

Edit: simdi gördüm yukarida paylasmissin

Kullanıyoruz ya, yukarıda attım röportajı.

Ben oyuncu bulmakta çok sorun yaşadığımızı sanmıyorum zaten artık.

Bizle adı geçen oyuncular genelde hep iyi oluyor yıllardır, diğer takımlarda bu durum hiç olmuyor.

Mesela Sörloth'u Diagne geldiği dönem alma noktasına geliyoruz çocuk Belçika'ya gitmek istemiş, zaten önceki dönemlerdeki Cyprien, Delaney, Dembele, Salah vs gibi olayları sen de hatırlıyorsundur. Maehle yazılmıştı adam top ligler dışındaki en iyi sağ bek oldu, öncesinde Meunier'i istemiştik alamamıştık vs. Ferland Mendy keza olmamıştı.

Doğru oyuncular hep bulunuyor ama iş bitiricilik yok.

Cisse, Fenerbahçe için sağlık kontrolünden geçiyor. (A Spor)

fener alternatifli kadro da kurdu

Onların okulları falan da var, Salzburg bir de tam geliştirici kulüp, Leipzig'e oyuncu geliştirmek için kullanılıyorlar dolayısıyla hem bütçeleri var hem de 5 alsalar 4ü tutmasa sorun olmuyor.

Yani biz de buluruz, bence mesele bulmak değil, doğru değerlendirmek.

Kullanıyoruz ya, yukarıda attım röportajı.

Ben oyuncu bulmakta çok sorun yaşadığımızı sanmıyorum zaten artık.

Bizle adı geçen oyuncular genelde hep iyi oluyor yıllardır, diğer takımlarda bu durum hiç olmuyor.

Mesela Sörloth'u Diagne geldiği dönem alma noktasına geliyoruz çocuk Belçika'ya gitmek istemiş, zaten önceki dönemlerdeki Cyprien, Delaney, Dembele, Salah vs gibi olayları sen de hatırlıyorsundur. Maehle yazılmıştı adam top ligler dışındaki en iyi sağ bek oldu, öncesinde Meunier'i istemiştik alamamıştık vs. Ferland Mendy keza olmamıştı.

Doğru oyuncular hep bulunuyor ama iş bitiricilik yok.
Abi belgeselde dediler hem oyuncu arayip hemm incil dağitiyolaar...
Düşün bak alt yapiya 7 zenci getirmiştik biri dunya capinda cikti biri ligde gezip durdu....Şiimdi birileri alt yapiya o zencileri getirmemizi şiddetle karşi cikiyor

TS almış

Çakma Ze Luis gibi.

Şöyle anlatayım bireysel scout lisansı al ve bu programın lisansını al, ulaşamayacağın oyuncu olmaz.

Muazzam bir yazılımsal alt yapıları var, oyuncuların 30 saniyelik antrenman görüntülerini bile buluyorlar muazzam bir veritabanı.

2.lig ve 3.lig yok trde gozume carpan en buyuk eksiklik oydu.

Kim ne derse desin ben demin dedim seneler oncede dediğim için banlandim yine diyorum.....GALATASARAYİMİZİN icinde fenerliler var....MHY yi bilerek biraktilar fenere

Fenerin tapusu galatasaryda....bunuda bilin feneri GALATASARAYLILAR kurdu...Fener borctan kapanırsa icra bize gelecek :)
bunu cogunuz ilk defa duydunuz

Oyuzden GALATASARAY FENERE yardim ediyor

Belhanda Nice işi bitti. Rangers maçından sonra açıklanıyor. Kanat alındı, iki os daha alınacak.
bu dediklerin çıkarsa senden özür dilicem ben hala belhanda gitmesinin imkansız oldugunu düşünüyorum nice işi bittiyse misal belhanda bugün sakatlansa ne olucak nice bunu nasıl riske edebiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt