Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda Nice işi bitti. Rangers maçından sonra açıklanıyor. Kanat alındı, iki os daha alınacak.

Screenshot_20200406-011651.webp

sent via GSC

Apo dua ediyordur şimdi saat 12'yi vurmasın diye, yine transfer işleri başlayacak. Herif hazırlanmadığı sınava sabah girme durumunda olan ergen bebeler gibi geziyor Glasgow'da.

Şöyle anlatayım bireysel scout lisansı al ve bu programın lisansını al, ulaşamayacağın oyuncu olmaz.

Muazzam bir yazılımsal alt yapıları var, oyuncuların 30 saniyelik antrenman görüntülerini bile buluyorlar muazzam bir veritabanı.

Acayip iyi yazılım. 2015-2017 arası çalıştığım yerde kullanma fırsatı bulmuştum.

Bir de mesela bir oyuncunun son maçta yaptığı sprintleri veya işte sadece şutları vs seçip izleyebiliyorsun.

Saniye saniye bölüp parçalamışlar çok zaman kazandırıyor oyuncu izlerken.

Her maçın olması dışında ben o özelliğe hayran kalmıştım. Ciddi alt yapı ve edit gerektiren bir durum.

Belhanda Nice işi bitti. Rangers maçından sonra açıklanıyor. Kanat alındı, iki os daha alınacak.

Bu arada paylaşımların için kendi adıma teşekkür ederim.Şu rezil transffer sezonunda az çok bizde güzel bir heyecan yarattın.

İki günde beş oyuncu bile alınır.Önemli olan kalite..
Bu saatten sonra bunların alacağı oyuncudan hayır gelmez.
taraftar şimdi yelkenleri suya indirir..
senelerdir olduğu gibi böyle devam ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt