- 24 Mayıs 2009
- 17.304
- 20.279
- 2.643
Oluyor da maaşı sana kitliyo. Burada da maaş bizden çıkacak gibifm de bile olmaz ya![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oluyor da maaşı sana kitliyo. Burada da maaş bizden çıkacak gibifm de bile olmaz ya![]()
Belhanda Nice işi bitti. Rangers maçından sonra açıklanıyor. Kanat alındı, iki os daha alınacak.
Yok artik Ali Sami
Belhanda Nice işi bitti. Rangers maçından sonra açıklanıyor. Kanat alındı, iki os daha alınacak.
Sana bir sosyal deney yapacağımUstat gozunu seveyim ya! Zaten ban sayısı 2 diyor profilimde, her gordugumde bir efkar basıyor. Ikiside yalnis anlasilmadan ötürü. Birincisinde sen demissin bein abonelik konusunda 'bundan sonra iptv reklami yapan olursa banlanir' diye. Bende konuya girip yazilanlari okumadan yeni iptv mi övmüştüm. Gel gör ki tam senin yazının altında belirdi benim yazım. Resmen kör talih.
Derbidede 'Turk insanının heyecanlı anlarda troll ve sakalara karşı vereceği tepki' yi ölçüp bir sosyal deney yapayim demistim. Psikolojik etkenlerini ölçmek istemistim. Tepki beklemedigim seviyede kapsamli bir sekilde gelişti. Özelden ana bacı falan girenlerde olmuş. Bu sebepten birkaç gun kafa dinlemek iyi oldu
Deneylere ara veriyorum ustadim. Aksam Rangers maçı için guzel fikirlerim vardi halbuki. Ama bu deneylerde en bilinmeyen denklem sen cikabiliyorsun. Tersine denk gelirsem son mesajim olabilir![]()
8'e aldığın adamdan 770 Bin Euro kazanıyorsun.. çok çok kötü hiç satmam daha iyiHem belhanda gidecek hem 7 milyon euro gelecek yada 7 milyon tl sanırım günün en güzel haberi
Abi 7 milyon tl pek bişey etmiyo yalnızHem belhanda gidecek hem 7 milyon euro gelecek yada 7 milyon tl sanırım günün en güzel haberi
Arkadaşlar demedi demeyin Terim fena hırs yaptı oyleki soyunma odasında oynamayan oyunculari dovecek konuma gelmiş....Gidin Galatasarayin şampiyonluğuna basın parayi....
Ne 8'i.8'e aldığın adamdan 770 Bin Euro kazanıyorsun.. çok çok kötü hiç satmam daha iyi
bu dakikası yok bunun iste geçmiş geleceğin teminatı diye bir söz var. Ne zaman doğru is yaptılar ki gecen sene 2 ay falcao bekleyen ligin basi geldiğinde yine ayni durumdaydı sonra bir anda ayni bölgeye 3 adam + aneone vs derken kadro pırasa olmuştu. Bu sene para da yok ve ffp'ye göre - ye dusemezsin.‘Bu dakikadan sonra..’
2-3 hafta öncesine kadar Seri’yi, hatta hiç bir kiralık oyuncuya sıcak bakmadığımı yazmıştım. Ama hem sayı olarak eksik kalıyoruz orta sahada, hem varyasyon açısından. Her maç Taylan ile oynarsak rakip takımın işi çok zor olmaz. Fenerbahçe’nin yaptığı baskı öyle aman aman, çok fazla düşünülmüş bir baskı değildi.
Taylan pasör özelliğiyle ön plana çıkan bir futbolcu değil. Geçtiğimiz pazar günü hazır bir Seri ile oynamış olsaydık görürdüm ben Erol Bulut’un ‘baskısını’.
Sen necisin abi ya. Var mi daha gizli sakli bilgi?Arkadaşlar demedi demeyin Terim fena hırs yaptı oyleki soyunma odasında oynamayan oyunculari dovecek konuma gelmiş....Gidin Galatasarayin şampiyonluğuna basın parayi....
Oynayanları dövmesi gerekiyor