Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda Nice işi bitti. Rangers maçından sonra açıklanıyor. Kanat alındı, iki os daha alınacak.
1601548084149.webp

Belhanda ancak şöyle bonservisi ile gider maaşının büyük bir bölümünü biz karşılaşarsak..

Bana kalsa Belhanda gitmesin sevmem bir yana bu yönetim orta saha transferi yapamaz ve elimizdeki tek yaratıcı orta sahadan da olmuş oluruz..

Hem belhanda gidecek hem 7 milyon euro gelecek yada 7 milyon tl sanırım günün en güzel haberi

Aziz Yildirim şampiyon olduguumuzda kalpten hastaneye kaldirilmişti...Ali Koç ta bunlara soverek gidecek klüpten

İÇİMİZDEKİ FENERLİLERE İNAT

Ustat gozunu seveyim ya! Zaten ban sayısı 2 diyor profilimde, her gordugumde bir efkar basıyor. Ikiside yalnis anlasilmadan ötürü. Birincisinde sen demissin bein abonelik konusunda 'bundan sonra iptv reklami yapan olursa banlanir' diye. Bende konuya girip yazilanlari okumadan yeni iptv mi övmüştüm. Gel gör ki tam senin yazının altında belirdi benim yazım. Resmen kör talih.

Derbidede 'Turk insanının heyecanlı anlarda troll ve sakalara karşı vereceği tepki' yi ölçüp bir sosyal deney yapayim demistim. Psikolojik etkenlerini ölçmek istemistim. Tepki beklemedigim seviyede kapsamli bir sekilde gelişti. Özelden ana bacı falan girenlerde olmuş. Bu sebepten birkaç gun kafa dinlemek iyi oldu :D

Deneylere ara veriyorum ustadim. Aksam Rangers maçı için guzel fikirlerim vardi halbuki. Ama bu deneylerde en bilinmeyen denklem sen cikabiliyorsun. Tersine denk gelirsem son mesajim olabilir :D
Sana bir sosyal deney yapacağım

8'e aldığın adamdan 770 Bin Euro kazanıyorsun.. çok çok kötü hiç satmam daha iyi
Ne 8'i.

O saçmasapan bonuslar yüzünden 10 Milyon oldu o rakam çoktan.

Sen satma kardeş biz sırtımızda taşırız havaalanına senin yerine.

sent via GSC

‘Bu dakikadan sonra..’

2-3 hafta öncesine kadar Seri’yi, hatta hiç bir kiralık oyuncuya sıcak bakmadığımı yazmıştım. Ama hem sayı olarak eksik kalıyoruz orta sahada, hem varyasyon açısından. Her maç Taylan ile oynarsak rakip takımın işi çok zor olmaz. Fenerbahçe’nin yaptığı baskı öyle aman aman, çok fazla düşünülmüş bir baskı değildi.

Taylan pasör özelliğiyle ön plana çıkan bir futbolcu değil. Geçtiğimiz pazar günü hazır bir Seri ile oynamış olsaydık görürdüm ben Erol Bulut’un ‘baskısını’.
bu dakikası yok bunun iste geçmiş geleceğin teminatı diye bir söz var. Ne zaman doğru is yaptılar ki gecen sene 2 ay falcao bekleyen ligin basi geldiğinde yine ayni durumdaydı sonra bir anda ayni bölgeye 3 adam + aneone vs derken kadro pırasa olmuştu. Bu sene para da yok ve ffp'ye göre - ye dusemezsin.

3 senedir hep ayni senaryo.
Önce değerli oyuncu satışı sonra idare etme ve borçların ödenmesi
sondaki donem götün sıkışıp oyuncu alınması. Döngü hep aynı.

Olacakları söyleyeyim marcao gider ozorn takımda kalır emin/ozorn hangisi işlerse o tabi öncelik donkta olur.
Peşine 1-2 milyon euroluk (tabi olursa) acil kiralık da'villa transferi. Kalan parayı komple oyuncu alacaklarina gömme.
Oyuncular gediginde 3 adet pismis kelle, kadromuza ve hodjamıza cuveniyoruz, çok siki çalistik. İstiklal marşı ve transferin kapanışı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt