Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.336
- 104.195
- 5.238
Belhandaaaaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
...........
Sabah yazdım, bazı arkadaşlar güldüler, susma hakkımı kullandım. cumartesi öğleye kadar susma hakkımı kullanacağımBelhanda gitmiş...
Az önce de uyarıldınız. Caps Look tuşunu kapatalım lütfen.HATAY ALANYA MACI HAKINDA KONUŞUOLRDİ BANLANDİM SEBEPSİZ YERE
Sabah yazdım, bazı arkadaşlar güldüler, susma hakkımı kullandım. cumartesi öğleye kadar susma hakkımı kullanacağım![]()
deringsc oyunlari bunlar reyiz, hep fünsalın ayak oyunları. Kendini de gizlemiş normal üye göstermişHATAY ALANYA MACI HAKINDA KONUŞUOLRDİ BANLANDİM SEBEPSİZ YERE
her klup bizim gibi saf degil maalasef o büyük riskdiMarcao da nasil yaptik
Aslında imkanlı.İmkansız o yav.
@Ünsal Vardar ifşa olmuşsunderingsc oyunlari bunlar reyiz, hep fünsalın ayak oyunları. Kendini de gizlemiş normal üye göstermiş
kusuruma bakma...Az önce de uyarıldınız. Caps Look tuşunu kapatalım lütfen.
Herkesin kafasındaki lafı yazıyorum.Yav Seri gelir Ivanov gelir. Bir tane de çöp gelir.
Belhanda'nın bile yeri dolmaz bu dakikadan sonra.
Herkesin kafasındaki lafı yazıyorum.
Belhanda'nın yeri mi var yav.
Sponsorluk anlaşmasında fotoğraf çekiliyor da olabilir . Malum hava cıvayı seviyoruzHauge’yi Heerenveen ve Leeds Utd ikiliside çok istemiş, hatta Heerenveen sportif direktörü TV önünde dua ediyordum Milan maçında gol atmasın diye röportaj verdi. Bizimkiler ise muhtemelen o saatlerde tavla falan atıyordu
Isimden ziyade hangi ulkelerden veya ligden gelecek?Belhanda Nice işi bitti. Rangers maçından sonra açıklanıyor. Kanat alındı, iki os daha alınacak.
yani?Kimsiniz