Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne 8'i.

O saçmasapan bonuslar yüzünden 10 Milyon oldu o rakam çoktan.

Sen satma kardeş biz sırtımızda taşırız havaalanına senin yerine.

sent via GSC
Belhanda gider ve yerine kimse alınmazsa ve burada Belhanda'yı ararsanız yüzünüze çok fena gülerim haberiniz olsun :D

Umuyorum gittiği gibi orta saha alırlar da yüklü bir maaşı olan oyuncudan kurtuluruz..

bence de bir şekilde baz oyuncular ile anlaştık ve satış bekledik.

Belhanda giderse arka arkaya açıklanacak, hocanın bu kadar sessiz olmasından ve transfer konusunda olmazsa da olur demesi falan bana çok çakalca hareket gibi geliyor.

Geçen sene Luyindama, Andone falan hep son dakikaydı. Andone hiç hesapta yoktu bile.

Böyle bir şeye hazırlıklı olalım, umutlar az olsa da.

Belhanda gider ve yerine kimse alınmazsa ve burada Belhanda'yı ararsanız yüzünüze çok fena gülerim haberiniz olsun :D

Umuyorum gittiği gibi orta saha alırlar da yüklü bir maaşı olan oyuncudan kurtuluruz..
Kimse aramaz merak etme. Belhanda yı arayan zaten köprüden falan atlasın daha iyi.

sent via GSC

Belhanda gittiği gibi Aleix Garcia'nin açıklanacağını düşünüyorum.. City'den ayrılmış bir adamı hiçbir avrupa takımı nasıl almaz anlamıyorum

Can olunca otomatik handa'cı oluyorsun galiba :asd:

20200217_162524.webp

sent via GSC

HATAY ALANYA MACI HAKINDA KONUŞUOLRDİ BANLANDİM SEBEPSİZ YERE

bu dakikası yok bunun iste geçmiş geleceğin teminatı diye bir söz var. Ne zaman doğru is yaptılar ki gecen sene 2 ay falcao bekleyen ligin basi geldiğinde yine ayni durumdaydı sonra bir anda ayni bölgeye 3 adam + aneone vs derken kadro pırasa olmuştu. Bu sene para da yok ve ffp'ye göre - ye dusemezsin.

3 senedir hep ayni senaryo.
Önce değerli oyuncu satışı sonra idare etme ve borçların ödenmesi
sondaki donem götün sıkışıp oyuncu alınması. Döngü hep aynı.

Olacakları söyleyeyim marcao gider ozorn takımda kalır emin/ozorn hangisi işlerse o tabi öncelik donkta olur.
Peşine 1-2 milyon euroluk (tabi olursa) acil kiralık da'villa transferi. Kalan parayı komple oyuncu alacaklarina gömme.
Oyuncular gediginde 3 adet pismis kelle, kadromuza ve hodjamıza cuveniyoruz, çok siki çalistik. İstiklal marşı ve transferin kapanışı.
Usta sakin ol. Bu yönetimi ben desteklemiyorum. Cehennim dibine kadar yolları var. Ben Galatasaray futbol takımının iyiliğini düşünüyorum, yoksa sezon elden gidecek.

Yönetim sınıfta kalmıştır ve sezon bitmeden gidecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt