Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsteselerdi de alamazlardi bence. Çünkü malum, bonuslarla 11 milyon euro filan ödedik biz. Onlar için çok yuksek bir meblağ

Alırlardı yav Dalbert'i 30'a mı ne satmışlardı. Maximin'i aldılar, bir herif daha almışlardı. 20-30 harcamışlardır o dönem rahat.

Biz 8+2 verdik de sağa sola kiraladıkları adama son sözleşme senesinde o verilen para ile maaşa bakarsak bu transferin normal şartlarda gerçekleşmediğini ve birilerini zengin etme amacı taşıdığını da söyleyebiliriz yani normalde 6 milyon euro + 1.5 milyon euro maaşa falan bitmeliydi.

Transfer bittiyse eskisi gibi bonservisi yazabilirmisin? Para aliyormuyuz, ya da tek maasi bonservis olarak mi gösterecegiz? Ikincisiyse bence rezillik olur. Hele transfer döneminin son haftasinda...

finansal faiir play bitecek marcao ve luyindama dan en az 40 milyon kazanacağiz.......TRANSFER MEVSİMİ GELECEK : KLÜPTE KAOS ÇIKACAK....ORTADA 40 MİLYON EURO VAR :)

O PARAYİ KİM HİÇ EDECEK SİZCE

Ivanov mu

D7236EC4-A6D7-48F2-810E-6E48A4ADF59D.webp

Özgür Ayten duayen, şimdi özetleyecek olursak gelen Ivanov+2 orta saha,giden Sekidika-Ozanwafor kiralık mıdır? Belhanda,Jimy, Ahmet de gidiyor mu?

Nasıl topçu anlatsana rnktş
Ben tarz olarak Tuncay şanlıya çok benzetiyorum bir kere bitmeyen bir enerjisi var hırslı bir adam ve elimizde olmayan tür de bir oyun tarzı var son çizgiye inip yerden ceza sahası içine kestiği sert toplar çok etkili oluyor toplu da topsuz da çok hızlı bir adam ama bencillik yapabiliyor levski de oynayan 17 numaralı bir forvet vardı siyahi adı şu an aklımdan gitti bir dönem adımız da geçmişti onunla gomis rodrigues gibi bir uyumları vardı yani forveti besleyen tür de bir kanat bencil oynamadığı zaman ama çalım repertuarı çok yüksek diyemem topu atıp giden bir oyuncu sağ kanatta çok daha etkili bileğiyle çalım atan değil hızıyla çalım atan biri son vuruşları gelişmek zorunda eğer daha iyi bir standarda gelmek istiyorsa despodov kadar ünlü olmama sebebi despodov bir kanat için farklı özelliklere sahip bir oyuncuydu duran top gibi mesela yine de ivanovla taraftar özellikle baskı yediğimiz dakikalarda hızlı ataklarda ve deplasman maçlarında baya mutlu olabilir

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben tarz olarak Tuncay şanlıya çok benzetiyorum bir kere bitmeyen bir enerjisi var hırslı bir adam ve elimizde olmayan tür de bir oyun tarzı var son çizgiye inip yerden ceza sahası içine kestiği sert toplar çok etkili oluyor toplu da topsuz da çok hızlı bir adam ama bencillik yapabiliyor levski de oynayan 17 numaralı bir forvet vardı siyahi adı şu an aklımdan gitti bir dönem adımız da geçmişti onunla gomis rodrigues gibi bir uyumları vardı yani forveti besleyen tür de bir kanat bencil oynamadığı zaman ama çalım repertuarı çok yüksek diyemem topu atıp giden bir oyuncu sağ kanatta çok daha etkili bileğiyle çalım atan değil hızıyla çalım atan biri son vuruşları gelişmek zorunda eğer daha iyi bir standarda gelmek istiyorsa despodov kadar ünlü olmama sebebi despodov bir kanat için farklı özelliklere sahip bir oyuncuydu duran top gibi mesela yine de ivanovla taraftar özellikle baskı yediğimiz dakikalarda hızlı ataklarda ve deplasman maçlarında baya mutlu olabilir

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tarzını Ahmeti İlhan özeke benzetiyorum
benziyor mu sence de?

Özgür Ayten Bey ile ilgili bir şeyi farkettim.

Alıntı yapıp normal insan gibi soru sorduğumuzda cevap alamıyoruz. Daha önce defalarca denedim.

Fakat ''sallama lan, neyin gizemi bu, ooo alemin kolpacısı gelmiş'' vb. gibi sert ve suçlayıcı ifadelerle soru soranlara hemen cevap geliyor.

Lütfen bu şekilde soralım arkadaşlar.

Son düzenleme:
bu ivanov denen herif şut çekmeyi bilmiyor
gene keleğe kaldık herhalde. videolarında attığı goller bile gt zoruyla tıngır mıngır giden toplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt