Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özgür Ayten Bey ile ilgili bir şeyi farkettim.

Alıntı yapıp normal insan gibi soru sorduğumuzda cevap alamıyoruz. Daha önce defalarca denedim.

''Sallama lan, neyin gizemi bu, ooo alemin kolpacısı gelmiş'' vb. gibi sert ve suçlayıcı ifadelerle bir şey sorarsak hemen cevap geliyor.

Lütfen bu şekilde soralım arkadaşlar.
Oğlunun yaptığı her işi küçümseyen kötüleyen babalar gibi

Ali Yavuzu kiralik yollayamazmiyiz? Yedekte cürür yoksa. Gitsin bir süper lig takimina.

Belhanda Nice işi bitti. Rangers maçından sonra açıklanıyor. Kanat alındı, iki os daha alınacak.
ula-senin-dilin-ne-söylir_1520689_m.webp

Alırlardı yav Dalbert'i 30'a mı ne satmışlardı. Maximin'i aldılar, bir herif daha almışlardı. 20-30 harcamışlardır o dönem rahat.

Biz 8+2 verdik de sağa sola kiraladıkları adama son sözleşme senesinde o verilen para ile maaşa bakarsak bu transferin normal şartlarda gerçekleşmediğini ve birilerini zengin etme amacı taşıdığını da söyleyebiliriz yani normalde 6 milyon euro + 1.5 milyon euro maaşa falan bitmeliydi.
Belhanda genç biri değil ki. Bence o yaştaki bir topçuya o rakamı ödemezlerdi.
Bir de 1.5'a gelmezdi. Nice'de bile 1.8 kemiksiz alıyordu hafizam beni yanıltmıyorsa. Ha gelmiyorsa almazsın ve başka birine yönelirsin, tutup da 3.3 + bonuslar vermek enayilik tabii. O da ayrı mevzu.
Bonservis konusu ise dediğin gibi ya birileri bu transferden fena vole vurdu ya da bizimkiler acayip derecede bir enayilik yaptı. Ortası yok kesinlikle. Ama Sevilla haberleri doğru muydu, asıl onu merak ediyorum ben.

finansal faiir play bitecek marcao ve luyindama dan en az 40 milyon kazanacağiz.......TRANSFER MEVSİMİ GELECEK : KLÜPTE KAOS ÇIKACAK....ORTADA 40 MİLYON EURO VAR :)

O PARAYİ KİM HİÇ EDECEK SİZCE
HİTLER'İN KAYIP HAZİNESİNİN BULUNDUĞUNU DUYDUN MU RENKTAŞ

Belhanda-Feghouli-Babel bi satın şunları.. Seri denen çöpü de almayın :)

Belhanda genç biri değil ki. Bence o yaştaki bir topçuya o rakamı ödemezlerdi.
Bir de 1.5'a gelmezdi. Nice'de bile 1.8 kemiksiz alıyordu hafizam beni yanıltmıyorsa. Ha gelmiyorsa almazsın ve başka birine yönelirsin, tutup da 3.3 + bonuslar vermek enayilik tabii. O da ayrı mevzu.
Bonservis konusu ise dediğin gibi ya birileri bu transferden fena vole vurdu ya da bizimkiler acayip derecede bir enayilik yaptı. Ortası yok kesinlikle. Ama Sevilla haberleri doğru muydu, asıl onu merak ediyorum ben.

Ukraynadaki 2,5 milyon maasiyla getirseydik bari. Adamlar bunu postalamayi istiyordu ve son senesiydi. 2,5+0,5 prim alsaydi, araplardan 5-5,5 milyonluk maas teklifi geldigi an zor geri cevirirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt