Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.563
- 30.462
- 1.988
Appiah Galatasarayli mi çıktı? Demek sevinçten ağlıyordu Denizlide 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda genç biri değil ki. Bence o yaştaki bir topçuya o rakamı ödemezlerdi.
Bir de 1.5'a gelmezdi. Nice'de bile 1.8 kemiksiz alıyordu hafizam beni yanıltmıyorsa. Ha gelmiyorsa almazsın ve başka birine yönelirsin, tutup da 3.3 + bonuslar vermek enayilik tabii. O da ayrı mevzu.
Bonservis konusu ise dediğin gibi ya birileri bu transferden fena vole vurdu ya da bizimkiler acayip derecede bir enayilik yaptı. Ortası yok kesinlikle. Ama Sevilla haberleri doğru muydu, asıl onu merak ediyorum ben.
Hıyar mı?10 tane getirsen 5 ini satarsin.....
Biz paketledik herif juveye gittiAppiah Galatasarayli mi çıktı? Demek sevinçten ağlıyordu Denizlide![]()
Bizdendi evet ama adami kovdukAppiah Galatasarayli mi çıktı? Demek sevinçten ağlıyordu Denizlide![]()
Geçmiş olsun ne Ivanovu ya Sekidika daha iyi Onyekuru noldu ?Ivanov çıktı ismi diye söylemedim yahu, bilmişlik yaptigimdan değil. Ivanov + 2 os alınıp sekidika ve ozornwafor kiraya gonderilecek
Yani gömmek için diyorsan o kadar da değil ama tarz olarak benziyor
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onun tarzını nerden hatırlıyorsun yahu![]()
O kim la
Ali Yavuzu kiralik yollayamazmiyiz? Yedekte cürür yoksa. Gitsin bir süper lig takimina.
Wonderbra gibi mi?Gömmek için değil ya, stil olarak aşırı benzetiyorum ismi ilk geçtiği günden beri
üstat adı bizle anılmıştı zamanında ordan hatırlıyorum ahmet ilhan hursut turgut dogan sahin serdar gurler fln
Eski bir wonderkid
Apo ismini söyleyemez ki onun bir de teklif yapsınIvanov'u açıkçası ben de beğenmedim videolarda, çıkarımım da Burkayla paraleldi, özellikler açısından. Ben biraz daha iyi dribbling yapabilen birini isterdim ya da iyi bitirebilen birini.
Çalışkan kanat ihtiyacımız değil çünkü kapalı savunmaları aşmak önemli, ha defans arkası koşusu yapar o açıdan artı olabilir.
Zinckernagel çok daha yüksek maliyetli olmazdı, onu tercih ederdim.
Ivanov'u açıkçası ben de beğenmedim videolarda, çıkarımım da Burkayla paraleldi, özellikler açısından. Ben biraz daha iyi dribbling yapabilen birini isterdim ya da iyi bitirebilen birini.
Çalışkan kanat ihtiyacımız değil çünkü kapalı savunmaları aşmak önemli, ha defans arkası koşusu yapar o açıdan artı olabilir.
Zinckernagel çok daha yüksek maliyetli olmazdı, onu tercih ederdim.
Seri olacak birisi ben diyim.
şimdi GALATASARAY ın içindeki fenerliler karşi cikior afrikali getirmemize...
şşşşş napıon olm manyakmısın sen klübü real madridemi dondereceksin...
yok abi oylesine
aman haaaaaaaaaaaaaaaaa
durum aynen bu
Sen yokken cadiz geldi sevilla gitti.
Kafası yukarda oynuyor, şuan için gözüken en büyük artısı o.