Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda genç biri değil ki. Bence o yaştaki bir topçuya o rakamı ödemezlerdi.
Bir de 1.5'a gelmezdi. Nice'de bile 1.8 kemiksiz alıyordu hafizam beni yanıltmıyorsa. Ha gelmiyorsa almazsın ve başka birine yönelirsin, tutup da 3.3 + bonuslar vermek enayilik tabii. O da ayrı mevzu.
Bonservis konusu ise dediğin gibi ya birileri bu transferden fena vole vurdu ya da bizimkiler acayip derecede bir enayilik yaptı. Ortası yok kesinlikle. Ama Sevilla haberleri doğru muydu, asıl onu merak ediyorum ben.

26-27 yaşındaydı ya bize geldiğinde, yaşlı sayılmaz. 6ya falan bağlarlardı.

1.8 maaş verdiyseler çok vermişler, Sneijder 800 bin euro falan almıştı bunlara gidince.

3.3 olsa iyi ya oynadığı sürece 4 garanti aldı, üstüne şu devre arası satmadık diye zam verdiğimiz de söyleniyordu. Rezalet bir maaş ödedik.

Hadi Feghouli'nin bonservisi düşüktü ve West Ham'de aldığı para da bizde aldığına yakındı, bunda hem bonservis hem maaş kol gibi.

Yani gömmek için diyorsan o kadar da değil ama tarz olarak benziyor

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gömmek için değil ya, stil olarak aşırı benzetiyorum ismi ilk geçtiği günden beri

Onun tarzını nerden hatırlıyorsun yahu :)

üstat adı bizle anılmıştı zamanında ordan hatırlıyorum ahmet ilhan hursut turgut dogan sahin serdar gurler fln

Eski bir wonderkid

Ivanov'u açıkçası ben de beğenmedim videolarda, çıkarımım da Burkayla paraleldi, özellikler açısından. Ben biraz daha iyi dribbling yapabilen birini isterdim ya da iyi bitirebilen birini.

Çalışkan kanat ihtiyacımız değil çünkü kapalı savunmaları aşmak önemli, ha defans arkası koşusu yapar o açıdan artı olabilir.

Zinckernagel çok daha yüksek maliyetli olmazdı, onu tercih ederdim.

şimdi GALATASARAY ın içindeki fenerliler karşi cikior afrikali getirmemize...

şşşşş napıon olm manyakmısın sen klübü real madridemi dondereceksin...

yok abi oylesine

aman haaaaaaaaaaaaaaaaa

durum aynen bu

Ivanov'u açıkçası ben de beğenmedim videolarda, çıkarımım da Burkayla paraleldi, özellikler açısından. Ben biraz daha iyi dribbling yapabilen birini isterdim ya da iyi bitirebilen birini.

Çalışkan kanat ihtiyacımız değil çünkü kapalı savunmaları aşmak önemli, ha defans arkası koşusu yapar o açıdan artı olabilir.

Apo ismini söyleyemez ki onun bir de teklif yapsın

Kafası yukarda oynuyor, şuan için gözüken en büyük artısı o.

şimdi GALATASARAY ın içindeki fenerliler karşi cikior afrikali getirmemize...

şşşşş napıon olm manyakmısın sen klübü real madridemi dondereceksin...

yok abi oylesine

aman haaaaaaaaaaaaaaaaa

durum aynen bu
images

Kafası yukarda oynuyor, şuan için gözüken en büyük artısı o.

İllaki katkı verebilir de takımdaki diğer oyuncular onun katkı vermesine uygun oyuncular değil şu an, sıkıntı biraz orada.

Enerjisini kullanabiliriz işte, defans arkası koşularla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt