Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Faydamıza olan herbir güzel haberde aniden mantar gibi ortaya çıkıp negatif yorum yazan algıcı kuşlar yine konuda uçuşuyorlar. Belhanda 7 milyon Euro'ya giderse diye korkudan tir titreyen minik kuşcuklar sizi.

Benim forumda admin olmadığıma dua edin hepinizi mantar gibi toplardım diyeceğim velhasıl o kadar zavallısınız ki sanırım hiç uğraşmazdım. Ne olduğunuzu herkes biliyor zavallı ergenler sizi.

Ben tarz olarak Tuncay şanlıya çok benzetiyorum bir kere bitmeyen bir enerjisi var hırslı bir adam ve elimizde olmayan tür de bir oyun tarzı var son çizgiye inip yerden ceza sahası içine kestiği sert toplar çok etkili oluyor toplu da topsuz da çok hızlı bir adam ama bencillik yapabiliyor levski de oynayan 17 numaralı bir forvet vardı siyahi adı şu an aklımdan gitti bir dönem adımız da geçmişti onunla gomis rodrigues gibi bir uyumları vardı yani forveti besleyen tür de bir kanat bencil oynamadığı zaman ama çalım repertuarı çok yüksek diyemem topu atıp giden bir oyuncu sağ kanatta çok daha etkili bileğiyle çalım atan değil hızıyla çalım atan biri son vuruşları gelişmek zorunda eğer daha iyi bir standarda gelmek istiyorsa despodov kadar ünlü olmama sebebi despodov bir kanat için farklı özelliklere sahip bir oyuncuydu duran top gibi mesela yine de ivanovla taraftar özellikle baskı yediğimiz dakikalarda hızlı ataklarda ve deplasman maçlarında baya mutlu olabilir

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Genc rodrigues diyorsun? Onun kadar iş yapsa yeter

Mümkünse Lamela gibi bir topçumuz olmasın. Çünkü herif müzmin sakat.

Sakatligini atlatti 2 senedir buyuk sakatlik yasamadi ancak oyun stili tam nefretlik. Kendini superman falan saniyor hiyar. Ayagina gelen her topta 5 kisiyi calimlamaya falan calisiyor. Topu ayaginda 10 saniye tutmadan pas falan vermiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt