Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.760
- 109.571
- 4.878
Bence kötü, sadece topa hız veriyor Visca ani dönüşlerle.
Sizedan kaynaklı belki gözüme öyle gelmiştir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence kötü, sadece topa hız veriyor Visca ani dönüşlerle.
Kandırıyor seni renktaş 5 hamle olacakmış
5.hamleyi ben bekliyorumKandırdım zanneden kendini kandırır renktaş.
Son sovunu yap kral
Ivanov çıktı ismi diye söylemedim yahu, bilmişlik yaptigimdan değil. Ivanov + 2 os alınıp sekidika ve ozornwafor kiraya gonderilecek
Yav heYağız Sabuncuoğlu: "Papiss Cisse, birçok takımdan teklif almıştı. Son olarak Premier Lig'den bazı takımların teklifi vardı kendisine. Ama Cisse, Fenerbahçe'yi bekledi ve bugün imzayı attı." (TRT Spor)
Avrupa'da olmayanYağız Sabuncuoğlu: "Papiss Cisse, birçok takımdan teklif almıştı. Son olarak Premier Lig'den bazı takımların teklifi vardı kendisine. Ama Cisse, Fenerbahçe'yi bekledi ve bugün imzayı attı." (TRT Spor)
bakalım kim kazanacak,tek kanat alınacaksa daha iyi bir isim olmalı
Yagiz sabuncuogluYağız Sabuncuoğlu: "Papiss Cisse, birçok takımdan teklif almıştı. Son olarak Premier Lig'den bazı takımların teklifi vardı kendisine. Ama Cisse, Fenerbahçe'yi bekledi ve bugün imzayı attı." (TRT Spor)
Bu sabun hangi yöneticinin akrabası acaba.Avrupa'da olmayan
Bonservis ve maaş ödemeyen
6 yıldır şampiyon olamayan
5 senedir kupa alamayan
39383383 yıldır şampiyonlar ligine gidemeyen
Aynı anda 4 hocaya maaş ödeyen
Fenerbahçe ne büyük takımmışki herkes oraya gitmek istiyor biri de demiyorki o tuttuğun mikrofonu senin..
Global Medyanın kuruluşu ve ortaya çıkışı ile Ali Koçun başkan olduğu dönem aynı dönem. Ercanlar, yağız falan doldurmuşlardı o ara. Yani Ali Koç'un özel projesi. Tüm bilgileri verince de herifi iyi muhabir sandılar TRTye aldılar şimdi de devlet kanalında mütemadiyen algı yaptırıyorlar.Bu sabun hangi yöneticinin akrabası acaba.
la bi s.git tinerciler bile almadı bekletti, daha iyisini almak için.Yağız Sabuncuoğlu: "Papiss Cisse, birçok takımdan teklif almıştı. Son olarak Premier Lig'den bazı takımların teklifi vardı kendisine. Ama Cisse, Fenerbahçe'yi bekledi ve bugün imzayı attı." (TRT Spor)