Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu yönetim bir an önce gitsin de artık önümüze bakalım, bu kadar plansız bu kadar saçma işler peşinde koşan yönetim başımızda olduğu sürece 1 ileri gitsek 2 geri gidiyoruz

Önce yönetim değişir sonra kadrodaki ağır abiler(Falcao&Feghouli&Babel&Arda&Belhanda&Donk) gibi adamları temizleriz sonra oturup transfer konuşalım bence yoksa boşa konuşmuş oluyoruz gelen adam da Etebo gibi Sekidika gibi takımın dışında kalıyor

Neymiş bu akşamki maçın sonucuna göre belli olacakmış transfer yapıp yapmayacağımız, küfretsem olmaz sussam olmaz bu nasıl bir yönetim anlayışı bu güne kadar akılları nerdeydi bu adamların ? demek bu akşam elensek Abdürrahim Albayrak sevinecek transfer yapmaktan da kurtulduk diye

48207e8ed3b64f27bb7faab237eb8ae0.jpeg

Ben bu dinozorların seçeceği herhangi bir yönetimin iş yapabileceğini sanmıyorum.

Uzamasın transfer dönemi felan kaç aydır bizim için eziyet oldu zaten bu dönem

Kornerlerde rangers iyiyse isimiz yas. Biz rahat vurduruyoruz topa
Biz kornerde kimi sanuvuyoruz çok merak ediyorum, uzun zamandır gözüme batıyor bu aksaklık reis sen yazınca aklıma geldi de şimdi mesela rakip korner kullanırken Luyindama'yı dikiyoruz savunmanın ortasına o gelen ortayı karşıladı karşıladı yoksa geçmiş olsun %90 rakip vuruyor kafayı

Global Medyanın kuruluşu ve ortaya çıkışı ile Ali Koçun başkan olduğu dönem aynı dönem. Ercanlar, yağız falan doldurmuşlardı o ara. Yani Ali Koç'un özel projesi. Tüm bilgileri verince de herifi iyi muhabir sandılar TRTye aldılar şimdi de devlet kanalında mütemadiyen algı yaptırıyorlar.
Önemli bir post :tbr:

transfrin uzaması demek şuan imza aşamasına gelen topcuların başka takmlara kaptırılması demek. çileden cıkartırlar bizi 5inde bitsin bu iş

Biz kornerde kimi sanuvuyoruz çok merak ediyorum, uzun zamandır gözüme batıyor bu aksaklık reis sen yazınca aklıma geldi de şimdi mesela rakip korner kullanırken Luyindama'yı dikiyoruz savunmanın ortasına o gelen ortayı karşıladı karşıladı yoksa geçmiş olsun %90 rakip vuruyor kafayı
Rak8bin kafada iyi olanlarini 1 e 1 tutacaksin. Gerisi alan savunmasi yapacak. Bir ara duzeltmistik yine zaafiyet gosteriyoruz.

ali koç başkan olur olmaz bu kuklaları piyasaya sürdü. bu,ahmet ercanlar,feridun niğdelioğlu falan önceden hiçkimsenin tanımadığı insanlardı. ersin düzen fenerlisinin de parmağı var bence trtsporda iş bulduklarına göre

Koç'un ezik vizyonunu gösteren değerli bir tespit :tbr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt