Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yahu ben çıksam ben bile elerdim hatta abartma sen de.kadroları değişseydik bugün gerrard terimi yine elerdi
sokağa değil babel feghouli gibi emeklilere atmayı seviyoruz paralarıŞimdi bizim bu sokağa para atmamış halimiz mi,
Küfür terbiyesizliktir ama başarısız ve istifa etmesi gerekir yönetimle birlikte.Geçen sezon 6. bitirip sezon başı avrupadan elenen başka bir teknik adam olsaydı tepki ne olacaksa bugünde aynısı olmalı.Hala Terim'e küfreden zavallılar var.
Adam elindekini oynatıyor işte. Kimi oynatacak başka?
Ali Yavuz, Kerem vs. şu an kim olsa oynatmazdı zaten.
Forvete top gelmiyor. 4 4 2 oynadık son 15 dakika forvete top atamadık yahu ne anlatıyorsunuz kanat yok bizde kanat.Samatta da cisse de bizde rahatlıkla oynar.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kanat lazim aynen, lazim değil mi yazdık? Samatta bizim forvetlerden iyi benim söylemim bu. Hareketli forvet iş yapar bizim ligde. Zaman geçsin gorecezForvete top gelmiyor. 4 4 2 oynadık son 15 dakika forvete top atamadık yahu ne anlatıyorsunuz kanat yok bizde kanat.
Hani diyorya bizim akıllılar bizim sokağa atılcak pramız yok diye, bu atılmamış halimizsokağa değil babel feghouli gibi emeklilere atmayı seviyoruz paraları
Fatihlik bir durum yok kaleye sutumuz yokMuslera ve saracchi olsa şu maçta şimdi bambaşka şeyleri konuşuyor olabilirdik hayat.