Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç sırasında boşa çıkmayıp saklanan, pas istemeyen takım arkadaşlarına sinirlenen Etebo gibi herif yerine bu gözler Belhanda apacisini izlemeye mahkum mu arkadaş? Takimda ortasaha yok anasını satayim. Yedek diye saydığımız Ömer bile devşirme adam. Abv yönetim Allah kahretsin ulan ya

hoca ya dalga geçiyor yada ciddiy söylüyor bekledıgımız bazı oyuncular kötü oynadı diyor

hocam babel ve feguli bitikler ne bekliyordun ?

Hala Terim'e küfreden zavallılar var.

Adam elindekini oynatıyor işte. Kimi oynatacak başka?

Ali Yavuz, Kerem vs. şu an kim olsa oynatmazdı zaten.
Küfür terbiyesizliktir ama başarısız ve istifa etmesi gerekir yönetimle birlikte.Geçen sezon 6. bitirip sezon başı avrupadan elenen başka bir teknik adam olsaydı tepki ne olacaksa bugünde aynısı olmalı.

Ulan fener jailson, frey, zach gibi çöp oğlu çöpleri bile bir şekil yolladı. Bizimkiler sadece liginin en iyi stoperi maiconu bedava yolladı.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forvete top gelmiyor. 4 4 2 oynadık son 15 dakika forvete top atamadık yahu ne anlatıyorsunuz kanat yok bizde kanat.
Kanat lazim aynen, lazim değil mi yazdık? Samatta bizim forvetlerden iyi benim söylemim bu. Hareketli forvet iş yapar bizim ligde. Zaman geçsin gorecez

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocayi haddinden fazla severim ama suc bende demeliydi mac sonunda.Taraftar yonetime baski yaparken kalkan oluyorsan sene boyunca sonuclarina katlanacaksin

Doldur boşalt yapmasını bilmeyen bir takımımız var inanılır gibi değil

EjRWmAVXYAIchWE.webp

Fatih Terim : Belhanda gitmek istiyorsa gidebilir, sürekli teklif var gidecek kalacak vs zaten 3 gün kaldı belli olur dedi.
Yönetim uğraştı transfer olmadı yapamadık , kiralık olucaksa olmasın ocağa kadar idare ederiz zaten dedi. Gs tv

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

marcao nun yerinde olsam 1 dakka durmam şu takımda. önlerinde feg i** ve babel i** dünya paralar alıyor adam 900 bine oynuyor. üstelik mücadele 0 yazıklar olsun !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt