Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Konu kilit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başlayacam artik ocağina ha.Fatih Terim: "Gitmek isteyen kim varsa... Burası Galatasaray! 6. maçı, 4 de hazırlık desek 10 maç geride kaldı. 2 aydır çalışıyoruz. Kiralık ne kadar mantıklı... Satın alamayacağımıza göre, bence Ocak ayına kadar ona göre davranabiliriz."
Ocak ayı olayı başladı yine dejavu gibi.Bi cacık olmaz geçmiş olsun.
Biliyorum ama artik klasik cumle oldu ezbere surekli ayni seyleri soylemeye basladi.Ocak ayında ffp yine var
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet son çıkan, kapıyı kitleyip ışıkları söndürsün.Transfer yok dagilin:
Fatih Terim: "Arkadaşlar, size şunu söyleyeyim. Kimse transfer yapmamak için özen göstermez. Çalıştık, olmadı. . Bundan sonra ne olur? Avrupa'yı kaybettikten sonra içeride bir şekilde oynarız biz. Oradan yönetime herhangi bir demenin manası yok. Uğraştılar ama olmadı. Bitti."
Ozan satıldığında ortalığı yıktı.Şimdi de satmayı bilmiyorlar diyor.Kimi satacaklar yahu
Sen ısrarla Babel Belhanda Feghouli Falcao bitiklerini oynatırsan kimi alacaklar
Kaldı ki Belhanda’ya teklif geldiğinde sattırmayan kendisi
Yaa iyice bir garip oldu bu adam
Hakikatten torun sevme zamanı geldi de geçiyor
Bunun konuyla ne ilgisi var? Avrupa'ya en çok oyuncu satışı yapıldığı dönem bu dönem oldu. Ve çokta iyi oyuncular var. Tr deki klüpler 35 yaşındaki oyunculara parayı vermeselerdi.Burayada yaziyim turk futbolu nush ile uslanmamistir. 5 6 yildir 14 yabancili sistemde kimse alt yapiya yatirim yapmadı kimse dogru duzgun genc oyuncu alip yetistirmedi, kimse scouting yapmadi. Nerede yasli sakat gereksiz ici gecmis yıldız eskisi oyuncu varsa bu lige fahis paralara geldi zengin oldu. Sonuc avrupa siralamasinda 13. Luk ve 15e dogeu gidiyor ve kulupler 8 milyar tl borclu.
Sonuc: Yabanci siniri acilen 5e indirilmeli ve 25 yas ustu yabanci yasaklanmali. Ayrica alt yapidan cikmis 3 oyuncu ilk 11de oynamali. turk futbolu turk takimlari turk taraftari bunu hak ediyor. Zorla zorla yaptiracaksin baska turlu uslanmaz bunlar
İlk 10'a giremez bu kadro.
Vermeselerdi ben de isterdim veriyorlar hem.de hepsi. Bugun elendiysek sadece biz degil ligin kalitesinden dolayi elendik bjk da ayni sekilde. Bu lig boyle oldukca gelecek senelerde 0 takimla avrupa ligine kalirizBunun konuyla ne ilgisi var? Avrupa'ya en çok oyuncu satışı yapıldığı dönem bu dönem oldu. Ve çokta iyi oyuncular var. Tr deki klüpler 35 yaşındaki oyunculara parayı vermeselerdi.