Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burayada yaziyim turk futbolu nush ile uslanmamistir. 5 6 yildir 14 yabancili sistemde kimse alt yapiya yatirim yapmadı kimse dogru duzgun genc oyuncu alip yetistirmedi, kimse scouting yapmadi. Nerede yasli sakat gereksiz ici gecmis yıldız eskisi oyuncu varsa bu lige fahis paralara geldi zengin oldu. Sonuc avrupa siralamasinda 13. Luk ve 15e dogeu gidiyor ve kulupler 8 milyar tl borclu.

Sonuc: Yabanci siniri acilen 5e indirilmeli ve 25 yas ustu yabanci yasaklanmali. Ayrica alt yapidan cikmis 3 oyuncu ilk 11de oynamali. turk futbolu turk takimlari turk taraftari bunu hak ediyor. Zorla zorla yaptiracaksin baska turlu uslanmaz bunlar

Evet yabanci sinirindan önce her takim altyapisina 5-10 milyon € harciyordu ve her sene avrupaya catir catir genclerini satiyordu.

lerma onye naing trazege vs derken kimseyi alamadık kafayı yicem harbi

albayrak sayesinde galatasaraylı olmus adamlar albayrakı elestiriyor. nankorler.
5dcc24f0c9de3d1d788ded96.webp

Evet yabanci sinirindan önce her takim altyapisina 5-10 milyon € harciyordu ve her sene avrupaya catir catir genclerini satiyordu.
Simdi de dogru duzgun satmiyorsun. Dandik iskoc ligi polonya ligi her yil 10lar oyuncu gonderiyor sen 5 oyuncu gonderince sattigini mi saniyorsun?

Bundan sonra Ronaldo'yu Messi'yi getirseniz 10 transfer yapsanız nolacak alın bu saatten sonra bir tarafınıza sokun transferleri

kiralık istemiyorum diyor iyide kardesım bu sartlarda mecbursun kiralıga

Vermeselerdi ben de isterdim veriyorlar hem.de hepsi. Bugun elendiysek sadece biz degil ligin kalitesinden dolayi elendik bjk da ayni sekilde. Bu lig boyle oldukca gelecek senelerde 0 takimla avrupa ligine kaliriz
Ülkenin imajı kötü. Sadece futbol açıısndan değil, her spor dalında bu. İtalya'da 300'e oynayan Türkiye'ye 500'e 600'e gelirim diyor anca. Yönetimlerin hemen hemen hepsi hazır oyuncu peşinde koşuyor. Taraftarlarda genç oyuncuya sabır göstermeyince durum bu işte.

Burayada yaziyim turk futbolu nush ile uslanmamistir. 5 6 yildir 14 yabancili sistemde kimse alt yapiya yatirim yapmadı kimse dogru duzgun genc oyuncu alip yetistirmedi, kimse scouting yapmadi. Nerede yasli sakat gereksiz ici gecmis yıldız eskisi oyuncu varsa bu lige fahis paralara geldi zengin oldu. Sonuc avrupa siralamasinda 13. Luk ve 15e dogeu gidiyor ve kulupler 8 milyar tl borclu.

Sonuc: Yabanci siniri acilen 5e indirilmeli ve 25 yas ustu yabanci yasaklanmali. Ayrica alt yapidan cikmis 3 oyuncu ilk 11de oynamali. turk futbolu turk takimlari turk taraftari bunu hak ediyor. Zorla zorla yaptiracaksin baska turlu uslanmaz bunlar
raporladım

Arda Feghouli ve Babel ile başarılı olacağını düşünen biri teknik adam değildir.Hepinizin tepki göreceğim diye yazmaktan tırstığı şeyleri yazıyorum.

Ülkenin imajı kötü. Sadece futbol açıısndan değil, her spor dalında bu. İtalya'da 300'e oynayan Türkiye'ye 500'e 600'e gelirim diyor anca. Yönetimlerin hemen hemen hepsi hazır oyuncu peşinde koşuyor. Taraftarlarda genç oyuncuya sabır göstermeyince durum bu işte.
Ulkenin imajini yapan yönetimler 5 6 senede dogruduzgun hic mi dogru transfer yapilmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt