Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın Kafasındaki Kasımpaşa Maçındaki İlkonbirimiz...

...............................BABEL.....................................

BABEL......BELHANDA....BELHANDA........BABEL

................BABEL..............BELHANDA..................

BABEL.................BELHANDA.....................BABEL

.............................BELHANDA..............................

e59bdf5816f2494d8295e3429fae352b.jpeg

aldin mi 6 milyonu
Görevini yerine getirmeyen yönetim cebinden ödesin o parayı

Tranafer yok hocada çok suç bulmuyorum ben, bir açıklamasında demekki bazı şeyler değişmeli artık demişti, o değişim maalesef gerçekleşmedi.
O zaman topluca gitsinler sezon sonu bizde yeni bir rota cizelim, bu durumda sadece ligde oynamak icin teknik direktore de falan 2 milyon euro vermeye de gerek yok madem sonuc belli. Takimda 2 milyon euro uzeri maas da kimseye verilmemeli artik.

Abi yok ya, ben hocadan ümidimi kesinlikle kestim. Daha yaz transfer dönemi bitmemiş, ocak diyor ya. Güler misin ağlar mısın.
Bir de bu kadro ile ocağa kadar idare ederim diyor, o daha da komik.
FT'yi diğerlerinden ayıran temel fark bahane bulmaması idi. Takım başarılı olamayacaksa anlıyor ve bahane buluyor, yani ne diyim.

Can sıkmaya gerek yok milyon liraları kazanıp sahada karakter koyamayanlara laf etmek lazım. Hala Babel'i sahaya koymak nedir.

Neyse hoca yönetim takım bitmiştir benim gözümde. Umarım bu enkazı birisi toparlar.

Bu takımın kuruluş sebebi unutulmaya başlandı artık bu takımın amacı Galatasaray kalitesinde olmayan Anadolu takımlarını yenmek olmamalı Galatasaray bir Avrupa takımıdır buna göre planlamalar yapılması gerekir her sezon öncesi

Bu saatten sonra bu taraftar transfer falan istemiyor. Biz taraftar olarak Babel, Belhanda, Fegoulli, Falcao, Ömer Bayram izlemektense Ali Yavuz, Oğulcan, Emin Bayram, Kerem gibi gençleri izlemeyi istiyoruz. Fatih Terim in de bu isteğimize kulak vermesini bekliyoruz.

Vallahi bunu yapsa ağzımı açıp tek kelime etmem

FT'yi diğerlerinden ayıran temel fark bahane bulmaması idi. Takım başarılı olamayacaksa anlıyor ve bahane buluyor, yani ne diyim.

Can sıkmaya gerek yok milyon liraları kazanıp sahada karakter koyamayanlara laf etmek lazım. Hala Babel'i sahaya koymak nedir.

Neyse hoca yönetim takım bitmiştir benim gözümde. Umarım bu enkazı birisi toparlar.

Kendisi istifa etmeli ,kovulursa yerine gelecek kimse toparlayamaz. Leş kargaları yeni gelen tdyi de yer. Kendisi istifa edecekse etsin ki yerine gelecek adamın kredisi olsun

Son düzenleme:
Hocanın Kafasındaki Kasımpaşa Maçındaki İlkonbirimiz...

...............................BABEL.....................................

BABEL......BELHANDA....BELHANDA........BABEL

................BABEL..............BELHANDA..................

BABEL.................BELHANDA.....................BABEL

.............................BELHANDA..............................
belhanda gidiyorsa yavrularından birini hocaya versin büyütüp oynatır ilerde. at kafası büyüsü yapmış resmen adama

lig baslamadan mılletın karısına laf eden babeli kadroya yazdıgına göre hoca böyle karakterde topcuları cok seviyor

Ben kasım ortası gibi yarıştan koparız kaos yaşarız diye bekliyordum şaşırdım erken oldu valla. Hocanın bu kadar erken takımı itin bi tarafına sokması yanlıl oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt