Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca laf sokmak için dedi onu. Kapattık demedi. Yetiştiremediniz transferleri bu maça kadar artık yapmasanız da olur anlamında dedi

Yav Abdurrahim albayrak ne anlar laf sokmaktan.O da sevinmiştir hoca da vazgeçti diye :D

madem kimseyi almicaklardı ndiayeyi niye kiralamadı bu beyin yoksunları fikri olan var mı

kanat ihtiyacımızın orta sahadan daha acil olduğu kanaatindeyim.

bu orta saha rotasyonu lig için belki yetebilir ama kanatlar yetmez.

babel, arda, feghouli emekliliği gelmiş oyuncular. bir tane atlet, çalımcı kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. bu hamleyi yapmak bence şart. yapmazsak bu takım ligi de çıkaramaz.

Arkadaslar FT basin toplantisinda 'avrupadan elendigine gore ligde de bi sekilde oynar' cumlesinden hocanin transfer konusunda umudunu yitirmis oldugunu dusunuyorum AMA bu maglubiyetten sonra Sahsi fikrim, yönetimin PANIK isler yapacagi.

Hocanin dediginin manasi 'nobeti kapatin'.

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocanın kafası güzel herhalde yönetim transfer yapmak istedi ne ya ulan burada bile işimize yarayacak adamlar var. Bonservissiz !!! Defolun gidin abi ya

Kasımpaşa maçına 8-10 ve 89 numaralı arkadaşların bir tanesi bile çıkarsa yazıklar olsun böyle teknik ekibe de.

Insallah artik hoca pes eder şu babel feg falcao sevdasindan ve genclere sans verir artik. Kurtuluşumuz genclerde, batik turk futbolunda artik gencleri parlatip satma zamani

Hiç umudum yok renkdaş, arda iyileşirse o oynar yoksa yine bu 11 i sahaya sürer. Hocanın egosunu biliyoruz malesef, gençlere hiç şans vermez.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kendi sonunu hazirliyor hoca, hala inat ediyor. Anlamiyorum. Madem bukadar kötu bu eldeki gencler, gönder gitsin ozaman. Yada sur sahaya 3 mac 90dk izleyelim kötu giderse cikar konusur ve der ki, istediginiz genclerin vaziyeti bu. En azindan taraftar da hak verir. Ama yok kagnilerle devam. Surekli ayni seyleri deneyip farkli sonuclar almaya calisiyor ama olmuyor iste... ne desek boş. Hocayi sevmeme ragmen artik diyecek laf bulamiyorum..

Fatih Terim'in bırakma zamanı gelmiş de geçiyor maalesef. 10 sene önceki terim olsa akşam babel,feghouli,linnes gibi çöpleri kadroya almaz kenarda oturturdu. maalesef gençlere yeterince şans vermiyor artık. ozan kabak mecburiyetten görev almaya başlamıştı, aynı şekilde taylan da mecburiyetten görev almaya başladı. yani mecbur olmasaydı onları da oynatmazdı. akşamki maçta linnes yerine süleyman luş, babel yerine kerem, feghouli yerine oğulcan oynasa ne kaybederdik ?
kasımpaşa maçında yine bu kaşarları oynatır. emre, diagne ve ömer'i ilk 11e alır rotasyon yaptım der. olmuyor artık hocam. artık senin yerin yönetim olmalı, saha işlerini okan,bülent gibi gençlere bırak artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt