- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Hoca laf sokmak için dedi onu. Kapattık demedi. Yetiştiremediniz transferleri bu maça kadar artık yapmasanız da olur anlamında dediHoca kapattık dedi ustad.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca laf sokmak için dedi onu. Kapattık demedi. Yetiştiremediniz transferleri bu maça kadar artık yapmasanız da olur anlamında dediHoca kapattık dedi ustad.
Hoca kapattık dedi ustad.
Olurmu oyle sey bumut yaw.
Hoca laf sokmak için dedi onu. Kapattık demedi. Yetiştiremediniz transferleri bu maça kadar artık yapmasanız da olur anlamında dedi
Insallah artik hoca pes eder şu babel feg falcao sevdasindan ve genclere sans verir artik. Kurtuluşumuz genclerde, batik turk futbolunda artik gencleri parlatip satma zamani
Kendi sonunu hazirliyor hoca, hala inat ediyor. Anlamiyorum. Madem bukadar kötu bu eldeki gencler, gönder gitsin ozaman. Yada sur sahaya 3 mac 90dk izleyelim kötu giderse cikar konusur ve der ki, istediginiz genclerin vaziyeti bu. En azindan taraftar da hak verir. Ama yok kagnilerle devam. Surekli ayni seyleri deneyip farkli sonuclar almaya calisiyor ama olmuyor iste... ne desek boş. Hocayi sevmeme ragmen artik diyecek laf bulamiyorum..Hiç umudum yok renkdaş, arda iyileşirse o oynar yoksa yine bu 11 i sahaya sürer. Hocanın egosunu biliyoruz malesef, gençlere hiç şans vermez.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi