Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha öncede söyledım bu yönetim bilerek ve istereyk transfer yapmıyor parayla alakası yok alıp satmaya hic alakası yok tinerciler bizden 10 kat daha batık onlar nasıl alıyor
bunlar hocayla çatışıyor muhtemelen ve bilerek almıyorlar bu dedigimde de maalesef haklı caktım
Bence yönetim transferden çok Galatasaray'ın geleceği ile ilgileniyor. Bu adamlar kendilerine her gün sövüldüğünü bile bile transfer yapmaz mı? Yönetimin gitmesini sırf başkan hasta diye istiyorum. Bence bizim istediklerimiz olsa takımın burnu yıllarca b.ktan kurtulmayacak. Büyük ihtimalle dün akşam karşılaştığımız Rangers'ın kaderini yaşatmamak için bu kadar zorluyorlar kendilerini de bizleri de...

hahahhaha Luce'de bizim scoutladığımız adamlara gitmeye başladı :red:

Hadi çıkın biriniz 6 milyon Euro cebinizden verin. Galatasaray sayesinde kazandığınız ihalelerin haddi hesabı yok.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Mart'ta bırakacak adamlardan transfer bekliyoruz. Takım umurlarında bile değil şu anda. Tek dertleri Marcao'yu bir sonraki yönetime yar etmemek. Satmak için her şeyi yapacaklar bu yüzden. Kulüpte alacakları, komisyonları falan kaldıysa gelecek parayla onu da alıp s. olup gidecekler.

Hoca transfer konusunda her zaman başarısız olmuştur.Kaleye üç günde giden takımın Seri ile düzeleceğini düşünmektedir.Tüm takım topun arkasına geçip press yapmadan bekliyor. Eğer bu düşünce ile oynuyorsan topu kazandığın an rakip kaleye hızlıca ilerleyecek oyunculara sahip olman gerekir. Topu aldığımızda bir yandakina pas atarak rakip kaleye gitmeye çalışıyoruz. Rakip zaten savunmada yerini almış oluyor. Oyuncuların da bu oyun sistemine inandığını düşünmüyorum.

Futbol o kadar zor bir oyun değil. Herkes zormuş gibi gösterip işler kendi tekelinde yürüsün istiyor. Sabah akşam ayak tenisi ile bu kadar olur. Futbolu bırakan her oyuncunu yardımcı yaparsan böyle olur. Bir araştırın bakın avrupada takımların antrenman tekniklerini öğrenin. Galatasaray için 3 m euro alan futbolcular nasıl lüks ise, 3 m euro alan hoca da lükstür.

Bunu yazacağım hiç aklıma gelmezdi ama Arda olmayınca takımın zekasının da olmadığını görmek çok daha üzdü...

Galatasaray'da transfer harekatı! Moder ve Seri

Ekli dosyayı görüntüle 97032
Galatasaray orta saha transferinde tekrar gaza bastı. Sarı-Kırmızılılar, kapanışa günler kala uzun süredir gündemde olan iki yıldız için tekrar harekete geçiyor. Seri zorunlu satın almasız kiralık, Moder ise bonservisiyle birlikte isteniyor.

Bütçe hesapları yapılıyor
Belhanda'nın 7 milyon Euro'ya satılması halinde, 1 milyon Euro da elinde bütçesi bulunan Cim Bom, 8 milyon Euro'nun 2 milyonunu Seri'ye, 4-5 milyon Euro'yu da Moder'e ayıracak. Yine gidecek ve gelecek oyuncuların maliyetine göre bütçenin kalan son bölümünün ise kanat transferinde kullanılma planı var.

Moderi de seriyi de al basina cal yönetim

hoca bıraksın bu işleri sol açıkta Babel oynuyorsa kimse bana anlatamaz, Kerem Aktürkoğlu oynasın solda mesela,Ali Yavuz oynasın, ortaya Atalay geçsin Emre sağa geçsin, en azından öyle kaybedelim yeter bıktım emekli ihtiyar oyunculardan, Diagne gamsızı bile Falcao'dan daha hırslı

Kanatlarda hizli adamlar olmadan olmaaaz, olmicakta görecegiz. Ocakta sanki elimize para gececek de transfer show yapcaz. Adam gibi kanat transferi yapilmazsa ve eldeki olanlarada (kerem,jesse, ali yavuz, ogulcan) sans verilmezse bu sezonu da boş gecegiz. Bes belli birsey bu, öndeki oyuncularin hepsi statik, top gelecekte oynayacaklar, ki onuda yapamiyorlar artik. Falcao feg babel kesilmedikce bu takimda cacik degil hiyar bile olmaz

Başak maçından sonra oynadığımız futbolu abartmayın dediğimde burada linç yemiştim.

Baskı altında Taylan'ı da Belhanda'yı da gördük.

Feghouli-Babel-Falcao üçlüsüne hiç girmiyorum zaten...

Yarın sabah 3'ü de gitse bakın yeminle söylüyorum hiç bir şey kaybetmeyiz ekonomik anlamda da acayip ferahlarız...

Yok 60 maç varmış yok bilmem ne... Al sana bak 40 maç kaldı elinde. TR kupasında da ilk turda veda edelim hiç gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt