Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abdurrahim-albayrak-gece-ikide-isyan-etti-10257132_3078_o.webp

Albayrak 5 ekime kadar çıkmaz piyasaya.
5 Ekimde 4. sınıf bir orta saha ile poz verip inşallah şampiyonluğa koşayruz allahun iznuyle der.

Fatih Hoca nasıl böyle oldu aklım almıyor?

Önceki yıllarda vasat yaşlılara hiç tahammül etmezdi tak keserdi yerine genç oyuncu koyardı.

Yani gerçekten anlam veremiyorum. Fb derbi öncesi tak Servet'i kesti Semih'i koydu. Tak Riera'yı kesti Emre Ç. koydu.

Maicon'u kesti Ozan'ı koydu ama geçen seneden beri bunu yapamıyor. Lemina stopere geçti Emin oynamadı, Taylan bile stopere geçti Emin yine oynamadı. Benim canımı sıkan bu! Neden ya neden? Bir açıklaması olması lazım.

Ben +30 yaşında olan adamın hata yapmasından bıktım. Bari genç oyuncularımız o hataları yapsın belki biri tutarda satıp para kazanırız. Avrupa ile makas açıldı demeyi biliyor ama en büyük takımlar bile her yıl bir tane 18 yaşında oyuncusunu +15 maç oynatıyor. Biz eksiğimiz olmasına rağmen genç oyuncuyu oynatmak yerine başka mevkiden oyuncu kaydırıp sorunu çözmeye çalışıyoruz. İnanılmaz ya gerçekten aklım almıyor...

Geçen sezon Babel her maç oynarken açtığım ama kilitlenen konu.Dediğim gibi futbol zor bir oyun değil.Olabilecekleri görmek fikir yürütmek sıradan bir durum.Bunları göremeyen adamların Galatasaray’dan milyon eurolar kazanması felaket.

Mart'ta bırakacak adamlardan transfer bekliyoruz. Takım umurlarında bile değil şu anda. Tek dertleri Marcao'yu bir sonraki yönetime yar etmemek. Satmak için her şeyi yapacaklar bu yüzden. Kulüpte alacakları, komisyonları falan kaldıysa gelecek parayla onu da alıp s. olup gidecekler.
Kulube verdikleri borckar var onlari almak icin satis istiyolar.Abdurrahim en fazla para veren hatta bundan cok rahatsiznolup hep benmi cepten verecem baskakri versin briazda diye soyledigi jonusuluyodu.Yani alacaklarini bonsercia yapip babel feg vs gonderelim transfer butcesi acilain lafi onlarin isine gelmiyo.Satip cash para alip onunla verdiklerini alip martta bye bye..Zaten trabsfere dokunmuyo abdurrahim tarafatra laf attikca para vermek zorunda kakiyo kulübe..Neyse tespitinde haklisin martta gudecekler bu arada ocakta marcao satip borclarini alip yebi yonetime tamtakir devredip cokuslerini izleyecekler

Bu lanet dönem uzayacak mı şimdi nedir son durum

Amacımız bence tr kupasını alıp uefaya gitmek olmalı. Clye artık hiçbir türk takımı giremez bence

Biz teknik ekip denen birsey yok taktik antrenmani hücum organizasyonu duran top organizasyonu denen birsey yok dedigimizde kızıyordunuz nasil mac yeniyor bu takim, diye karşisindaki anadolu takimlarini yenersin zaten.Alt sira avrupa takimiyla karşina gelince böyle olur

Hani Belhanda Rangers macindan sonra gidiyordu?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt