Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle ama 25 milyon euro para geliyor. Bu sene son. Dahada hiçbir takım alamaz o parayı.

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslında şöyle avrupa normlarına gelip 20 milyona fişek gibi bir takım kuran ş.ligi elemesini her türlü aşar. Aşınca da elinde muazzam bir gelir olur.

Birde götümüz yere basması açısından önemli.
Galatasaray Ş.ligi takımı diye diye 10 yıldır doğru yapılanmayı ısrarla kaçırdık. Ben burada hedef UEFA kupası olmalı önce adım adım her sene ikinci tur. çeyrek, yarı diyerek kendimizi ş.ligine hazırlamalıyız derken herkes ş.ligine gidelim grup sonuncusu ollım oranın havaı başka moodunda tkılıyordu.
Sevilla dediğimiz kulüp bu kupayı son 10 senede kaç kere aldı. Avrupa sıralması hangi seviyeye geldi.
Bizim kulüp bundan 10 sene evvel sionları yong boysları 5lerken 4 köşe oluyorduk şimdi elin norveçlisi geliyor milana hayırdır diyor.
Avrupayla makas açıldı diyor ya hoca haklı avrupanık köy takımları bile seviye çkmya başldı. 10 sene önce iflas eden ve en dibe düşen kulüp dün bize futbol aslınd nasıl oynanır dersi verdi

1601642457127.webp

Beni en cok üzen emre kilincinda ilk 11 oyuncusu olmadigini görmek oldu hem dün hemde derbi macinda,ilk 11 icin iki kanat iki orta saha sart

Benim anlamadığım şey şu bu yönetim ne işe yarıyor? Var olmalarının bize kattığı şey ne? X bir kişiden Mustafa Cengiz'in ne artısı var? Kasa kolaylığı sağladıkları yok herhangi ürettikleri bir proje yok takımın haklarını korudukları yok camia kaosa sürüklenirken ara ki bulasın. Maç kazandıktan sonra kameralara konuşup maçtan karelere kendi fotolarını koydurarak mı yönetici olunuyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt