Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan kac haftadir diyorum hic kimseyi alamiyorsaniz gidin bari Bruma yi kiralayin diye. Olympiakos aliyormus simdi.

Cildiracagim ya ben böyle beceriksiz adamlar görmedim hayatimda. Allah topunuzun belasini versin.

floryadaki hakkımızı ve oteli satalım en iyisi üstüne bu sene şampiyonluk anca düzlüğe çıkılır

Bunlar herhalde 1 yildir falan Babel'i hic izlemiyor. Hala Milli takima cagiriyorlar portakal kafayi.

Ali Yavuz fizik ve hız olarak sanki bu lige uygun bir oyuncu gibi görünüyor, Kasımpaşa maçında bir denense hazır Arda da yokken, diye düşünüyorum ama imkansız olduğunu biliyorum
babelin sözleşmesinin detaylarına bakmak lzm yaw. forma sözü falan mı verilmiş bu adama, aksi durumda oynaması imkansız mevcut durumuyla

Olay budur.. kalkıp 30 tane transfer yapsak ne yazar... böyle berbat yönetildikten sonra.

Bu düzen değişmedikçe daha çok Aysallar, Cengizler şampiyonluk getirip enkaz bırakır

ozanımı sattın 11 e bunun 3 milyonunu altyapıya yatır hadi cokmu o bütçe 1 milyonunu yatır ya adamlar pandemide idman yapamadılar çamurdu heryer altyapı zayıf yönetim kötü bu gidişat iyi değil

Dünkü futboldan sonra ben ;

16414.webp

babelin sözleşmesinin detaylarına bakmak lzm yaw. forma sözü falan mı verilmiş bu adama, aksi durumda oynaması imkansız mevcut durumuyla
Çok yüksek maaşı var adamın, talibi de yok, Fatih Terim Babel’i kazanmaya çalışıyor herhalde ama adamın artık yürüyecek hali yok.

İyi veya kötü fb 15 tane bedava futbolcu aldı 15 tane, demekki kiralık olmadan bonservis vermeden de adam alınabiliniyormuş. Taraftarın aklıyla oynuyolar yemin ederim

Transfer istemiyoruz bu saatten sonra. Leşler kadro disi birakilsin
ffp bitene kadar ahlakli tecrubeli topcular ve genclerle oynayalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt