Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reis adam kafasında kalbinde gsyi yaşayan ikinci ligdeki topçu parasına oynayan türk futbol tarihinin top noktasına ulaşmış birisi rotasyona koy oynar kupa maçına koy oynar aldığı paranın hakkını veren bi marcao var bir luyi maaş konuşacaksak bütün takımı konuşalımArda ilk 11'de oynuyor ama öyle ya da böyle. Ve bana göre oynadığı maçların tümünde hiçbir katkısı yoktu. Dediğim gibi 90 dakikada toplasan 2 3 dakika falan oyunun içinde gözüken bir futbolcu eskisi kendisi. Aynı Hagi'nin falan veteran maçlarında yaptığı gibi 1 2 klas hareket yapınca bu seviyenin oyuncusu olunmuyor malesef.
Yok yok yanlış anlaşıldım. Bu sene şampiyonuz inşallah yönetim ve olası hoca değişikliği ve ffpnin kalkması ile Avrupa'da daha güçlü olacağımızı düşünüyorum seneye. gerard ve tuchelden sorulacak hesabımız var.Noldu? Matematiksel olarak sampiyonluk sansimiz kalmadimi?![]()
Bizim taraftar harbi mal. Keşke Emre de çağrılmasaydı da dinlenseydi biraz. Sanki milli takımı Taylan kurtaracak. Herif 20 günde 6. maçına çıkmış biraz soluklansın. Adamı öldürmeye çalışıyorlar resmen.Bu taraftar hesapları cidden beyinsiz taylanı zorla milli takıma aldıracaklar yahu elindeki tek 6 numara bu adam bırak dinlensin ne diye ortalığı karıştırıyorlar
Ayağına top bekleyen ve gelince %50 bile oynayamayan Guiliano'yu tercih etmek nasıl bir düşüncedir acaba
ne degiscek belhanda guilano ne farkı var