Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bitsin artık bu işkencede önümüze bakalım

Arda ilk 11'de oynuyor ama öyle ya da böyle. Ve bana göre oynadığı maçların tümünde hiçbir katkısı yoktu. Dediğim gibi 90 dakikada toplasan 2 3 dakika falan oyunun içinde gözüken bir futbolcu eskisi kendisi. Aynı Hagi'nin falan veteran maçlarında yaptığı gibi 1 2 klas hareket yapınca bu seviyenin oyuncusu olunmuyor malesef.
reis adam kafasında kalbinde gsyi yaşayan ikinci ligdeki topçu parasına oynayan türk futbol tarihinin top noktasına ulaşmış birisi rotasyona koy oynar kupa maçına koy oynar aldığı paranın hakkını veren bi marcao var bir luyi maaş konuşacaksak bütün takımı konuşalım

Noldu? Matematiksel olarak sampiyonluk sansimiz kalmadimi?😀
Yok yok yanlış anlaşıldım. Bu sene şampiyonuz inşallah yönetim ve olası hoca değişikliği ve ffpnin kalkması ile Avrupa'da daha güçlü olacağımızı düşünüyorum seneye. gerard ve tuchelden sorulacak hesabımız var.

Bu taraftar hesapları cidden beyinsiz taylanı zorla milli takıma aldıracaklar yahu elindeki tek 6 numara bu adam bırak dinlensin ne diye ortalığı karıştırıyorlar
Bizim taraftar harbi mal. Keşke Emre de çağrılmasaydı da dinlenseydi biraz. Sanki milli takımı Taylan kurtaracak. Herif 20 günde 6. maçına çıkmış biraz soluklansın. Adamı öldürmeye çalışıyorlar resmen.

Ayağına top bekleyen ve gelince %50 bile oynayamayan Guiliano'yu tercih etmek nasıl bir düşüncedir acaba

2 skor yönü düşük orta saha ile oynuyorsan 3. oyuncun skor yapmalı.

Mevcut ekonomik durumumuzda alabileceğimiz skorer 10 numaraları sayar mısın?

Lusamba gelirse pis küfür ederm yalnız. Yapmasınlar transfer mransfer

Lusamba çöpü geleceğine Belhanda kalsın daha iyi.

Hocaya sallayanlar da komik adam elindekilerle belki şampiyon olabiliriz diye uğraşıyor. Adam da farkında kendisi de diyor zaten sürekli genç futbolcu istediğini. Sekidika, Kerem, Atalay falan bunları oynatsa birazcık olan şansımızda hiç kalmıcak yine hocaya sallıyacaksınız. Hoca genç oyuncu derken Marcao, Bruma gibi adamlardan bahsediyor Kerem gibi Sekidika gibi çöplerden değil. Hele Sekidika tam bir menajer başarısı bu herif nasıl Galatasaray'a geldi akıl alır gibi değil Eskişehire okumaya falan gelip senden iyi futbolcu olur diyip futbolcu bile yapılmış olabilir.
Kerem diyorsunuz Babel in Belhanda ya attığı pası Kerem atabilir miydi. Kandırmayın kendinizi yaşlı çöpler bile genç çöplerden daha iyi yoksa hoca oynatırdı. Hocanın elinde imkan yok. Olsa o da sıkıntının farkında ama yok işte satılmıyor alınmıyor. Hocanın istediği gençler yok takımda sizin ilk onbirde oynasın dediğiniz gençler ligde hiçbir takımda onbir oynayamaz. Hatta ptt de bile oynayamaz görüyoruz da zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt