Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
13 milyon euroluk arkadasinda falcao denen kütükten bi farkı yok. Pozisyona giriyomus ee abi giriyo kaçını atiyo. Adam kafa topuna çıkmaktan aciz işi gücü penalti almaya calismak başka bi numarası yok. Girdi kazik girdi. Elimizde patladi. Ikiside aynı bokun laciverti onlardan bi yol olmaz. Taraftarı diagne'ye düşüren yonetimin abv vasata alistiriyorlar.
Tamam da burda sorulmsı gereken soru falcaonun varlığı.
Diagneyi doğru beslersen 20-30 atar ama falcao beslesen de atamaz sıkıntı burada.
Ha ikisini de elden çıkarıp doğru bir isim alabilirsek olur ama yok işte ne bu yönetim alır ne de bu ikisinden sağlam para çıkar. O sebeple eldeki adamı beslemek bence daha mntıklı şu anda.
Orta yapıp diagneye 10ar gol attıracak iki kanat bulup yazın bir şekilde pzarlamak lazım

Negotiations for Alex Telles have reached an ‘impasse’. United have only offered €15m and Porto demand €20m. It is getting more and more likely that Alex Telles could stay at Porto this season and leave as a free agent next year. [A Bola /
@Sport_Witness
] #MUFC
Seneye bedavaya gider biz de satış payı yerine sapı alırız.

Avrupada son 33 maçta 2 galibiyet mi almışız biz
O kadar oldu mu yahu

2017ye gelindiğinde takım çökmüş ve yaşlanmıştı

veteranlarla dolmuştu ve neşter gerekiyordu ve o yıl vuruldu gelenler arasında feghouli dışında tempo sorunu olan adam neredeyse yok gibiydi

o takımın oyuncuları anlamsız maaşlar aldılar 2 yıl şampiyonluk ve üzerine bonservis kazandırdılar belhanda dahi rahatlıkla 10 milyon kazandıraiblirdi

o takım 3 yılda adım adım eritildi ve nasıl oldu da denk geldiyse alınan 2 stoper dışında ne maç kazanabilen ne para kazandırabilecke bir yığın anormal maaşlı veterena kaldı

Hocaya sallayanlar da komik adam elindekilerle belki şampiyon olabiliriz diye uğraşıyor. Adam da farkında kendisi de diyor zaten sürekli genç futbolcu istediğini. Sekidika, Kerem, Atalay falan bunları oynatsa birazcık olan şansımızda hiç kalmıcak yine hocaya sallıyacaksınız. Hoca genç oyuncu derken Marcao, Bruma gibi adamlardan bahsediyor Kerem gibi Sekidika gibi çöplerden değil. Hele Sekidika tam bir menajer başarısı bu herif nasıl Galatasaray'a geldi akıl alır gibi değil Eskişehire okumaya falan gelip senden iyi futbolcu olur diyip futbolcu bile yapılmış olabilir.
Kerem diyorsunuz Babel in Belhanda ya attığı pası Kerem atabilir miydi. Kandırmayın kendinizi yaşlı çöpler bile genç çöplerden daha iyi yoksa hoca oynatırdı. Hocanın elinde imkan yok. Olsa o da sıkıntının farkında ama yok işte satılmıyor alınmıyor. Hocanın istediği gençler yok takımda sizin ilk onbirde oynasın dediğiniz gençler ligde hiçbir takımda onbir oynayamaz. Hatta ptt de bile oynayamaz görüyoruz da zaten.
Şansımızı babel mi artırıyor ?

Gokay Güney Bandirmaspor'da yedekler arasinda bu arada

Hocaya sallayanlar da komik adam elindekilerle belki şampiyon olabiliriz diye uğraşıyor. Adam da farkında kendisi de diyor zaten sürekli genç futbolcu istediğini. Sekidika, Kerem, Atalay falan bunları oynatsa birazcık olan şansımızda hiç kalmıcak yine hocaya sallıyacaksınız. Hoca genç oyuncu derken Marcao, Bruma gibi adamlardan bahsediyor Kerem gibi Sekidika gibi çöplerden değil. Hele Sekidika tam bir menajer başarısı bu herif nasıl Galatasaray'a geldi akıl alır gibi değil Eskişehire okumaya falan gelip senden iyi futbolcu olur diyip futbolcu bile yapılmış olabilir.
Kerem diyorsunuz Babel in Belhanda ya attığı pası Kerem atabilir miydi. Kandırmayın kendinizi yaşlı çöpler bile genç çöplerden daha iyi yoksa hoca oynatırdı. Hocanın elinde imkan yok. Olsa o da sıkıntının farkında ama yok işte satılmıyor alınmıyor. Hocanın istediği gençler yok takımda sizin ilk onbirde oynasın dediğiniz gençler ligde hiçbir takımda onbir oynayamaz. Hatta ptt de bile oynayamaz görüyoruz da zaten.

sekidika kerem oğulcanı filan ben aldım da haberim mi yok acaba yav

bazen şüphe ediyorum

Lusamba da on numara oynamış forvet oynamış ön libero oynamamış bize top çalan dönen topları toplayan takımı ileriye taşıyan ve ileride tutacak bir ön libero gerek tüm konsantrasyonumuzu bu transfere yoğunlaştırmak gerekir hiç olmadı gidin tp mazembeden 18 yaşında bi oğlan bulun getirin 200 bin euroya sanki tüm transferler 8-10 milyon euroya yapılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt