- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Kaç para harcandı o topçulara bonservis olarak?sekidika kerem oğulcanı filan ben aldım da haberim mi yok acaba yav
bazen şüphe ediyorum
Direkt ilk 11 için mi aldındı sence? :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaç para harcandı o topçulara bonservis olarak?sekidika kerem oğulcanı filan ben aldım da haberim mi yok acaba yav
bazen şüphe ediyorum
Direkt 11 icin almadik tabi. Alma amacimiz kariyerlerini bitirmekKaç para harcandı o topçulara bonservis olarak?
Kaç para harcandı o topçulara bonservis olarak?
O Gökhan akkan kaleci olan değil oyuncu kaleci olarak altaydan aldılar bir kaleci ama vasat bir kaleci muhtemelen Berk oynarGökhan akkanı da aldılar muhtemelen yedek oturması için aldı ankara
Yönetimden hocayı mahçup edecek hamleler.bombalari patlatiyoruz önce jimmy simdi berk
Yav sizin bu mantığınıza göre yedek topçu da olmayacak o zaman. Beleşe alabileceğin iyi Türk topçulardan işte. Destur daha yeni başladı lig. Şans gelir.Direkt 11 icin almadik tabi. Alma amacimiz kariyerlerini bitirmek
Yav yapma gözünü seveyim. Yönetim para harcayabilse bu topçulardan kaç tanesi gelirdi takıma?soruya cevap değil ki bu
babeli diagneyi emre akbabayı aldırıyor milyon eurolar saçıyor suçlu değil
sekidika oğulcan keremi alıyor suçlu değil
abi bizi uzaylılar mı idare ediyor maçlara uzaylılar mı sürüyor anlamıyorum
nasıl yeryüzündeki her şey sorumlu olur da bu durumdan başkanını kamera önünde rezil edip 2 yıl top oynamamış bir adamı aldıracak kadar güçlü bir adam sorumlu olmaz
Yav sizin bu mantığınıza göre yedek topçu da olmayacak o zaman. Beleşe alabileceğin iyi Türk topçulardan işte. Destur daha yeni başladı lig. Şans gelir.
Kariyer bitirmekle ne alakası var? Aldığın her topçuyu oynatabilir misin?
Bir de hem lusamba aleix Garcia beraber geliyormuş yaparlar mı yaparlarLusamba 3 aydır boşta şu saatten sonra gelirse döverim.
Belhanda nice te o zaman cyprien yerine onu alırlar bu saatten sonra gitse de gitmese de farketmez Avrupa yoksa yerel başarılar beni tatmin etmez
Yav sizin bu mantığınıza göre yedek topçu da olmayacak o zaman. Beleşe alabileceğin iyi Türk topçulardan işte. Destur daha yeni başladı lig. Şans gelir.
Kariyer bitirmekle ne alakası var? Aldığın her topçuyu oynatabilir misin?
Destur yahu adam daha yeni geldi. Pat diye önemli bir UEFA maçına dünyadaki hiçbir teknik direktör koymaz maça.rengim yedek topçu ne demek?
as oyuncu formsuzsa sakatsa onun yerine oynayacak
yani şu anda kerem babeli kesmeyecekse neden var ki