Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu yönetim geldiğinden beri her yıl parça parça küçülüyor takım , Gomis gitti çeyreği olmayan diagne geldi rötarlı, Fernando gitti Taylan geldi, mariano gitti sırf beleş diye Omar geldi geçen yıl, Lemina seri onyekuru vardı bu yıl onlarda yok , seneye sıra luyindama marcaoda

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao şunları yapmaya çalışsa 3 ay pipetle beslenir
Bizim taraftara her şey müstehak

Gomis ilk geldiğinde hazırlık maçlarında gol atamıyor diye yerden yere vuruluyordu. Lig başladı adam 29 gol attı bu seferde büyük maçlarda gol atamıyor diye eleştirildi. Son zamanlarda da penaltı kaçırmaya başlayınca topa tutulmuştu.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mümkünse bu yönetim kimseyi satmasın. Rezalet bunlar. Yok pahasına satıyorlar resmen. Maicon,Trabzon da oynasa bi 8 milyon alırlardı.

der-kongolesische-fussballer-des-vfb-stuttgart-silas-wamangituka-.jpg

Stuttgart’a transfer olmadan once burada az yazmamistim. Lige iyi basladi, kral’in sezonu olacak gibi.

Bizim taraftara her şey müstehak

Gomis ilk geldiğinde hazırlık maçlarında gol atamıyor diye yerden yere vuruluyordu. Lig başladı adam 29 gol attı bu seferde büyük maçlarda gol atamıyor diye eleştirildi. Son zamanlarda da penaltı kaçırmaya başlayınca topa tutulmuştu.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gomis kalsa bu ligin ve bizim efsanelerimizden olurdu

Bruma'yı sana niye kiralasınlar yav

Adamı Oly ŞL oynatacak, piyasa yapar diye oraya veriyorlar.

Sen Avrupa'da bile yoksun, sana gelen para için gelir. Sonra da GS büyük kulüp der kendi ego tatminimizi yaparız.

Fenerlilerin Samatta Fb büyük kulüp, herkes tanıyor deyip; Vedat'ı hiç izlemedim demesi gibi.

En azindan Bruma yi ikna edebilirler belki bu beceriksizler diye istemistim ben. Yoksa sonuna kadar haklisin, kendimizi dev aynasinda görüyoruz, son seneler müthis bir sekilde gercegin ne yönde oldugunu önümüze sermesine ragmen hem de.

Jimmy Durmaz ı kiralayarak al_sat dengesinde artıya gectik mi😊

Abdurrahim bey calatasarayda tiransifer biter mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt