Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 yıl şampiyon olmasak ne olur, yeni yönetim, genç tercihen Alman bir hoca, 20-25 yaşlarında en 7-8 oyuncu ilk 11, para edenin satıldığı, yerine 300 bine 500 bine en fazla bonservisle, yeni gençlerin koyulduğu, Türkiye'de kim bu sistemde ısrar eder, zaten eninde sonunda lige hakim olur, ama bunu yapan yapabilen kulüp yok, belki de doğru bulunmuyor bu bakış açısı..

Taktik teknik bilmiyordan ziyade top rakipteyken 2 senedir rakip kalemize gelene kadar kapamıyoruz topu maymun ediyorlar bizimkileri

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cumartesi pazar bi kaç isim çıkar taraftar coşar pazartesi belki bi tane çöp gelir transfer kapanır

Ilk yedigimiz gole bakiyorum hagi rahat yuzunu donup pasi atiyor. Sert bir 6 numaran yokki onu orda dondurmesin. Gustavo bizim belhandanin aklini aldi. Yumusak takimlara show yapiyor anca

Taylan kaldiramadi. Herif topa hamle yaparken bile yavas davraniyor. Fener macinda da aynisiydi. Butun yuk ona kaldi orta sahada. Gayet normal bu hale gelmesi okadar mac agir geldi.

Orta sahada top calamayip topun pesinden kosturuyoruz. Lyundama caliyor toplari veya Marcao.

Emre orta sahada olmaz yipraniyor orda pas hatalari yukseliyor. Sirf arda babel oynayacak diye orda harcayacak adami. Tamam emre ust duzey bir oyuncu degil ama tam takim oyuncusu. Topun pesinde bu pres yapiyor orta sahada sadece. Fatih Terim bunu anlayana kadar Ocak olmaz umarim

ben artık hocadan umudu kestim

Hiç isim çıkmıyor bari çıkın transferi kapattık diyin o yürek olsun sizde. Başkan yusuf günay Abdürrahim Albayrak bu üçlü neredesiniz hangi deliktesiniz çıkın konuşun baba bu nedir sizin göreviniz ne? Bize anlatın bu bu oldu hedeflerimiz buydu diyin sizden özür diliyoruz bu sene döviz kurları yüksek maaşlar pandemi süreci gelirimiz şöyle azaldı elimiz kolumuz bağlandı vs anlatın abi hocamızla konuştuk altyapıdan oyuncu oynatmayı deneyeceğiz transfer yapacak gücümüz yok diyin. Ha ben bunu da kabul etmem git 200 bin euroya 18-19 yaşlarında bi kanat bi ön libero bul düşük maaşlı gel çok zor bir şey değil her oyuncunun bonservisi 5 milyon eurodan başlamıyor. Hiç transfer yapamasak bile ben belhandanın sözleşmesini fesheder aleix garcia ile 500kdan imzalarım bunu bile yapmıyorlar yazık ama en yazığı biz isyan ederken karşımızda muhatap bulamıyoruz.

bilerek yapmıyorlar transferi..artık kimin şampiyon olacağı önceden belirleniyor. geçen sene başakşehirdi bu sene de sıra fb de..

20454.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt