- 1 Ağustos 2014
- 63.844
- 75.051
- 4.338
Gomis'i satmayacaktık ya daonun yerine podolskiyi alip 1-2m avro maas verseydik daha iyi performans ortaya koyardi su an
Zaten aynı parayı Falcao'ya da verdik büyük ihtimal veya fazlasını bilmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gomis'i satmayacaktık ya daonun yerine podolskiyi alip 1-2m avro maas verseydik daha iyi performans ortaya koyardi su an
Aylardır tüm Galatasaraylıları üzdünüz be yazıklar olsun size!
Fakir beşiktaş bile transfer yapıyor.. herkes transfer yapıyor... sizinkisi 1000% beceriksizlik .
Ilk yedigimiz gole bakiyorum hagi rahat yuzunu donup pasi atiyor. Sert bir 6 numaran yokki onu orda dondurmesin. Gustavo bizim belhandanin aklini aldi. Yumusak takimlara show yapiyor anca
Taylan kaldiramadi. Herif topa hamle yaparken bile yavas davraniyor. Fener macinda da aynisiydi. Butun yuk ona kaldi orta sahada. Gayet normal bu hale gelmesi okadar mac agir geldi.
Orta sahada top calamayip topun pesinden kosturuyoruz. Lyundama caliyor toplari veya Marcao.
Emre orta sahada olmaz yipraniyor orda pas hatalari yukseliyor. Sirf arda babel oynayacak diye orda harcayacak adami. Tamam emre ust duzey bir oyuncu degil ama tam takim oyuncusu. Topun pesinde bu pres yapiyor orta sahada sadece. Fatih Terim bunu anlayana kadar Ocak olmaz umarim
Hiç isim çıkmıyor bari çıkın transferi kapattık diyin o yürek olsun sizde. Başkan yusuf günay Abdürrahim Albayrak bu üçlü neredesiniz hangi deliktesiniz çıkın konuşun baba bu nedir sizin göreviniz ne? Bize anlatın bu bu oldu hedeflerimiz buydu diyin sizden özür diliyoruz bu sene döviz kurları yüksek maaşlar pandemi süreci gelirimiz şöyle azaldı elimiz kolumuz bağlandı vs anlatın abi hocamızla konuştuk altyapıdan oyuncu oynatmayı deneyeceğiz transfer yapacak gücümüz yok diyin. Ha ben bunu da kabul etmem git 200 bin euroya 18-19 yaşlarında bi kanat bi ön libero bul düşük maaşlı gel çok zor bir şey değil her oyuncunun bonservisi 5 milyon eurodan başlamıyor. Hiç transfer yapamasak bile ben belhandanın sözleşmesini fesheder aleix garcia ile 500kdan imzalarım bunu bile yapmıyorlar yazık ama en yazığı biz isyan ederken karşımızda muhatap bulamıyoruz.
Oğlum gidin afrikanın bağrından kemik gibi bi ön libero bulup gelin lan
Ee gscde umutlar tükendiğine göre şampiyon olmamız garanti gibi. Şimdi daha yüksek sesle şampiyon Galatasaray️ inşallah
güncel albayrak serum fotosu gelmedi mi
Bu yönetim ve Fatih hoca gitmeden Avrupa'da başarılı olamayız zaten erken elendik iyi oldu bence.Şampiyon oluruz zaten . Ama avrupada başarıda önemliydi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi