Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dikkat edersen ben iyi transferler yaptilar veya iyi oyunculara sahipler demedim, Taylan simdi sezon basladi baslayali 90 dakika oynadi her mac bu cocuk nekadar dayanacak boyle , senin alternatifin var mi ? yok. Etebo veya Taylan sakatlandi diyelim kimi koyacaksin orta sahaya ?
adamlarin alternatifli kadrosu var iyi veya kotu. Sunu unutmamak lazimki ligde 21 takim var yani 40 mac oynanacak Kupa haric.

Bu sene kadrosu geniş olan göturecek zaten kalite değil.Kaliteli de değiliz orası ayrı.Bizim kadroda futbolu bırakması gereken çok fazla adam var.

Fenerbahçeye 4. yıldızı verirler bu yıl herhal

Bizim de hiçbir farkımız yok.Ustelik bizim kadro çok daha az alternatifli.
Bizim takimda sadece 1 orta saha eksik. Sayi olarak yeterli kanat oyuncumuz var ama “kalite” olarak yetersiz + bizim kanat rotasyonumuz daha iyi, abartmayalim yani.

dikkat edersen ben iyi transferler yaptilar veya iyi oyunculara sahipler demedim, Taylan simdi sezon basladi baslayali 90 dakika oynadi her mac bu cocuk nekadar dayanacak boyle , senin alternatifin var mi ? yok. Etebo veya Taylan sakatlandi diyelim kimi koyacaksin orta sahaya ?
adamlarin alternatifli kadrosu var iyi veya kotu. Sunu unutmamak lazimki ligde 21 takim var yani 40 mac oynanacak Kupa haric.
Kadro derinliği hakkında katılıyorum sana ama fenerin as oyuncusu çok az ve nedense hep rotasyon oyuncuları alıyorlar.

Bizim transfer yapmamız gerektiğine kesinlikle katılıyorum ve derinlik yok orası doğru. Ama inan boş adam alıpta kadroyu doldurmaları yerine transfer yapmasınlar daha iyi.

Fener son kurşunu atıyor şuan, ya tutarsa misali.

Bizim sene kompile değismemiz lazım. Tempolu, genc, dinamik ve potansiyeli oyuncular almamız gerekiyor.

Son diyeceğim fenerden Gustavo hariç oyuncj istemem.

Cisse'yi merak ediyorum ama açikçası.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Kim ne derse desin bu sene Sampiyon biziz.

We have Terim, they don't!

Çakayoko geldi mi
51YEdHiCMXL._SX342_QL70_ML2_.webp

5E88EBF1-CB26-4964-A628-1D3CBF9D3E7E.webp

Oha bu ne boyle. Roma’da yillik 3.5 milyon alan adam Turkiye’ye 2.5 milyondan asagi gelmemistir. Bu paralari sakatlanip duran bir oyuncuya vermek cok buyuk bir risk.

Kadro dışında hoca büyük sıkıntı çikardığı 11 ler,oyuna müdahale etmemesi ve inatla kafasındaki oyuna devam etmesi,yani elindeki oyuncuya göre sistem yok kafasında ne varsa o işte olsun ya da olmasın önemli değil duran top yok,şut bile yok gol yesek bile savunmadan topla çıkılacak ve şut çekilmeyecek emri verilmiş gibi..
Hocayı ve takımı bireysel yetenekle maç kazandıran adamlar kurtarır ne yapıp edip yönetime baski yapıp 2 etkili kanat aldırcaktı ilk 11 e koyacaktı en azindan onlardan bişey yapmalarini beklerdik,hoca zaten ilk 11 kurup maçın bitmesini bekliyor genelde..

Terim eski Terim değil, futbol da eski futbol değil. Ya kafa değişecek ya da hoca
Son 3 senede 2 şampiuonluk, pandemi omnasa yine şampiyonuz, ligde lideriz ve lidrr kapatırız bu sene.

Önceki başarılarını saymaya gerek yok.

Tamam süper futbol oynamıyoruz, kadro muhteşem olmayabilir ama winner bir takımız biz, winner bir hoxaya sahibiz.

Avrupa yüzünden karaları bağlamayın, zaten onların on sene gerisindeyiz.

Bu karamzarlık nedir çözemiyorum.

Beyler biz hocasız, forvetsiz, defansız şampiyon olduk.

Rakibimiz 7 senedir şampiyon olamıyor, diğeri battı batacak. Onlar bu kadar karamsar değil!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt