Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem Akturkoglu eger sans bulursa cok iyi isler yapacak demistim, hala aynisini dusunuyorum. Ben kolay kolay yerli oyuncu begenmem ama benim playofflarda izledigim Kerem duz bir oyuncu degil, hizli, tempolu, teknik ve kolay adam eksiltiyor. Emre Kilinc bile bu ozelliklere sahip degil. Simdi diyeceksiniz ki 3. lig ve super lig seviyesi ayni mi ama bunun bir cok ornegi gecmiste var. Yetenekli oyuncu her ligde oynar.

Bizim takım bu adamı alsa şuan burası küfür kiyameti. Bu mudur yani.

Bazen bizim taraftarı anlamıyorum....

20201003_002050.webp

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Kerem Akturkoglu eger sans bulursa cok iyi isler yapacak demistim, hala aynisini dusunuyorum. Ben kolay kolay yerli oyuncu begenmem ama benim playofflarda izledigim Kerem duz bir oyuncu degil, hizli, tempolu, teknik ve kolay adam eksiltiyor. Emre Kilinc bile bu ozelliklere sahip degil. Simdi diyeceksiniz ki 3. lig ve super lig seviyesinde ayni mi ama bunun bir cok ornegi gecmiste var. Yetenekli oyuncu her ligde oynar.
Asil bomba Ali Yavuz Kol

transfer donemini uzatirlar simdi rize immobile falan almaya baslar.

Arkadaşlar çok karamsarsınız. Sizi Aristo mantığına davet ediyorum. " Bakınız bütün takımlar transfer yapıyor, Galatasaray'da bir takımdır, o zaman Galatasaray da transfer yapacak." bakın bitti gitti bu kadar basit.

fener şampiyon oluca burda küçük görenlerin nasıl ona buna bok atarak agladıklarını görürüm tabii abuşrahim albyrkın yannda

Son 3 senede 2 şampiuonluk, pandemi omnasa yine şampiyonuz, ligde lideriz ve lidrr kapatırız bu sene.

Önceki başarılarını saymaya gerek yok.

Tamam süper futbol oynamıyoruz, kadro muhteşem olmayabilir ama winner bir takımız biz, winner bir hoxaya sahibiz.

Avrupa yüzünden karaları bağlamayın, zaten onların on sene gerisindeyiz.

Bu karamzarlık nedir çözemiyorum.

Beyler biz hocasız, forvetsiz, defansız şampiyon olduk.

Rakibimiz 7 senedir şampiyon olamıyor, diğeri battı batacak. Onlar bu kadar karamsar değil!

Ben karamsar değilim. Derdim yensek de yenilsek de sahada bişeyler görebilmek. Ama hocanın oynattığı yedek plansız futbol, çıkardığı korkak kadrolar çok fazla soru işaretine sebep oluyor. Bu takımın neden yedek planı yok? Varsa neden göremiyoruz? Antremanda ne çalışıyor bunlar? Babel, Feghouli, Belhanda gibileri ne yapıyor da her maç sahadalar? Semih Kayayı, Ozan'ı sahaya adeta atan Terim bu yaşlılardan neden medet umuyor?

Winner takım falan değiliz. Önceden belki öyleydik ama artık değiliz. Ayağımız yere bassın. Gerçekleri görelim. Şu aşamada bizim planımızı bozan her takım bizden puan ya da puanlar alabilir. Son 3 maçtır çeşitli seviyelerde takımlar bu planı bozdu. Diğerleri de bozabilir.

Şunu unutmamak gerekir ki fubol her zaman gelişen ve değişen oyun. Barca'nın pas oyunu da yıllarca hegomonya kurdu şimdi paramparça. Terim halen o pas oyununu istiyorsa ayrılma vakti gelmiş demektir. Çünkü o pas oyununu yıkan hızlı oyun şu an revaçta. Ya kafa değişecek ya hoca. Ama Seri ısrarı gösteriyor ki kafa değişmeyecek.

Benim düşündüğüm ne fener ne beşiktaş ne de bu lig. Galatasaray Avrupa'da ilerliyor mu ilerlemiyor mu soru bu kadar basit.

Kadro derinliği hakkında katılıyorum sana ama fenerin as oyuncusu çok az ve nedense hep rotasyon oyuncuları alıyorlar.

Bizim transfer yapmamız gerektiğine kesinlikle katılıyorum ve derinlik yok orası doğru. Ama inan boş adam alıpta kadroyu doldurmaları yerine transfer yapmasınlar daha iyi.

Fener son kurşunu atıyor şuan, ya tutarsa misali.

Bizim sene kompile değismemiz lazım. Tempolu, genc, dinamik ve potansiyeli oyuncular almamız gerekiyor.

Son diyeceğim fenerden Gustavo hariç oyuncj istemem.

Cisse'yi merak ediyorum ama açikçası.

boş yorum bizde 11 oynıcak en az 3 adam sayarım sana istersen 4te çıkar

Ben karamsar değilim. Derdim yensek de yenilsek de sahada bişeyler görebilmek. Ama hocanın oynattığı yedek plansız futbol, çıkardığı korkak kadrolar çok fazla soru işaretine sebep oluyor. Bu takımın neden yedek planı yok? Varsa neden göremiyoruz? Antremanda ne çalışıyor bunlar? Babel, Feghouli, Belhanda gibileri ne yapıyor da her maç sahadalar? Semih Kayayı, Ozan'ı sahaya adeta atan Terim bu yaşlılardan neden medet umuyor?

Winner takım falan değiliz. Önceden belki öyleydik ama artık değiliz. Ayağımız yere bassın. Gerçekleri görelim. Şu aşamada bizim planımızı bozan her takım bizden puan ya da puanlar alabilir. Son 3 maçtır çeşitli seviyelerde takımlar bu planı bozdu. Diğerleri de bozabilir.

Şunu unutmamak gerekir ki fubol her zaman gelişen ve değişen oyun. Barca'nın pas oyunu da yıllarca hegomonya kurdu şimdi paramparça. Terim halen o pas oyununu istiyorsa ayrılma vakti gelmiş demektir. Çünkü o pas oyununu yıkan hızlı oyun şu an revaçta. Ya kafa değişecek ya hoca. Ama Seri ısrarı gösteriyor ki kafa değişmeyecek.

Benim düşündüğüm ne fener ne beşiktaş ne de bu lig. Galatasaray Avrupa'da ilerliyor mu ilerlemiyor mu soru bu kadar basit.
Çoğu dediğini anlıyorum, sitemini de anlıyorum ve Avrupa konusunda katılıyorum.

Ama ben Terime güveniyorum, ve hoca mutlaka bazı şeyleri değistirecekdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt