Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ligte hala kadro ile şampiyon olunduğunu sanan arkadaşların olduğunu görmek üzücü.

Türkiye’de 2 tane sağlam adamın varsa her zaman şampiyon olursun...
Onuda geçtim senin ilk 11’de okadar eksiğin var yedek kulübesine hiç bakmıyorum bile...
Bu sene 50 maç yapacak takım 12-13 topçuyla lige başlamaz...
Adamların kadrosu geniş iyi veya kötü orası ayrı peki senin elinde kaç topçu var...

İlla brezilya pasaportu mu olmalı? Türkiye liginde 7. Olan avrupada oynamayan bir takımın bile orta sahasında yer bulamayan stopere çekilip poşet olan birisi.

95li ve brezilyalı demiştim rtaş 95li kısmını keserek verdiğin cvb malesef dikkate alamam

3ay önce maaş gerekiyordu adamlar herkes ihtar çekip gustavo jailson falan rica ile durduruldu. Daha 1 sene önce fenerol yapa adamlar bu sene hamlelerde bak anca Türkiye liginde olur bunlar ama su veren itfaiyeye sövüp bunları ne olursa olsun şampiyon yapmamak lazim. Herifler neredeyse toplam 100 milyon euro harcadılar. Kol gibi borç üstüne başarısızlıkta rangers gibi iflası çekerler.

Bunlar dünyanın her yerinde olur ama Türkiye’de olmaz hiç bir kulüp iflas etmez devlet ışık hızında yetişiyor nede olsa...

0647eed1f133e9ae8b9889d10460660e.png

Abuk subuk transferler yapmasaydık, bizimle ismi geçen adamları alabilseydik çok ayrı bir kadromuz olurdu.
Bennacer
Haaland
Hauge
Kaan Ayhan
Şaka gibi vallahi. Haaland için yanılmıyorsam 3 milyon istemişlerdi. Ondan öncesi Dembele var. Başka varsa yazın arkadaşlar. Elimizden kaçırdığımız. Düşünsenize bu adamları kadromuza katsaydık nasıl bir 11 çıkardı ortaya.

ewt rtaş fm kıstaslarına göre orta yaşlı olsa da genç biri orjinal msjımda dediğim üzere neden satmıyorsunuz denen adamların hepsi 30 yaş ve üstü o yüzden jailson işini niye örnek olarak sundun anlamadım, rtaş

Ciddi ciddi 2 ay var, 50 gün var, transfer bitmez diye diye 1 gün kala kimse alınmadı. Galatasaray tarihinde bu kadar yalancı bir yönetici topluluğu oldu mu acaba?

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Yönetimin vasıfsızlığını keşfetmekte geç kaldık, burada sosyal medyada ekonomiyi düzelttiler denirken basket takımları maaş yüzünden her ay idmana çıkmamazlık yapıyordu. Tamamen Dursun'un üstüne geldikleri için yaptıkları tüm çapsızlıklara göz yumulan vasat bile olmayan bir yönetim fazlası yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt