- 18 Temmuz 2009
- 82.139
- 240.086
- 5.263
#1TT olduk mu ? Ben göremiyorum.
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
#1TT olduk mu ? Ben göremiyorum.
Bu ligte hala kadro ile şampiyon olunduğunu sanan arkadaşların olduğunu görmek üzücü.
İlla brezilya pasaportu mu olmalı? Türkiye liginde 7. Olan avrupada oynamayan bir takımın bile orta sahasında yer bulamayan stopere çekilip poşet olan birisi.
3ay önce maaş gerekiyordu adamlar herkes ihtar çekip gustavo jailson falan rica ile durduruldu. Daha 1 sene önce fenerol yapa adamlar bu sene hamlelerde bak anca Türkiye liginde olur bunlar ama su veren itfaiyeye sövüp bunları ne olursa olsun şampiyon yapmamak lazim. Herifler neredeyse toplam 100 milyon euro harcadılar. Kol gibi borç üstüne başarısızlıkta rangers gibi iflası çekerler.
Baya gençmiş.95li ve brezilyalı demiştim rtaş 95li kısmını keserek verdiğin cvb malesef dikkate alamam
Yapacak olsalardı çıkar konuşurlardı kapattılarTransfer dönemi bitsin. Tepkiyi öyle yapalım. 1 gün kaldı. 2 düzgün transfer yapmazlarsa taraftar gönderir bu yönetimi.
Baya gençmiş.
Ciddi ciddi 2 ay var, 50 gün var, transfer bitmez diye diye 1 gün kala kimse alınmadı. Galatasaray tarihinde bu kadar yalancı bir yönetici topluluğu oldu mu acaba?
Yapacak olsalardı çıkar konuşurlardı kapattılar