Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ewt rtaş fm kıstaslarına göre orta yaşlı olsa da genç biri orjinal msjımda dediğim üzere neden satmıyorsunuz denen adamların hepsi 30 yaş ve üstü o yüzden jailson işini niye örnek olarak sundun anlamadım, rtaş
Ya iyi de biri fas milli takım oyuncusu biri cezayir milli takım oyuncusu arabistana josef gitti guilano gitti o maaşlara hatta manuel da costayı başakşehir o yaşına rağmen felaket paraya sattı biz maiconu bile 1.5a gönderebildik inan ki yönetim aşırı beceriksiz olmasa satabilirdik. Diyelim ki belhanda parayı az buldu bi yönetici çıkarıp 1 milyon euro nakit belhandanın cebine sıkıştırsa tîpış tıpış giderdi veya feghoulinin menajerine kaça satarsan %25i senin desen önüne minimum 5 milyon euroluk teklif koyardı bunlar pazarı olmayan tanınmayan topçular değil belhanda dediğin adam fransada şampiyonluk yaşamış feghouli ispanyada senelerce üst düzey top oynamış yaşları 30 maaşları 3.5 bir bahane değil satabilen satar.

Ligte gerçekten kolay maç yok . Tüm takımlar ellerinden geldiğince güçlendiler . Maç sayısı çok fazla , fikstür çok sıkışık . şu takima takviye yapmamak zörevini yapmamaktır

Yalan yok, suanda Pastore gelse itiraz etmem. Bazen cok tikandigimizda rakibin dengesini bozacak, rakip eksiltecek birine ihtiyacimiz var. Yuruyen Fegh yerine, yuruyerek calim atma ihtimali olan Pastore daha iyi olur. Resmen sezonu sattilar yahu

Abuk subuk transferler yapmasaydık, bizimle ismi geçen adamları alabilseydik çok ayrı bir kadromuz olurdu.
Bennacer
Haaland
Hauge
Kaan Ayhan
Şaka gibi vallahi. Haaland için yanılmıyorsam 3 milyon istemişlerdi. Ondan öncesi Dembele var. Başka varsa yazın arkadaşlar. Elimizden kaçırdığımız. Düşünsenize bu adamları kadromuza katsaydık nasıl bir 11 çıkardı ortaya.
Bunlar gelseydi suan ligi donumuzda sallıyor çeyrek finale cikamadigimiz her sene icin yangin yapiyorduk

Şunu cidden merak ediyorum 900 bin euroya alabileceğimiz bir oyuncu yok mu? Transfer yapıcaz diyince illa 5-6 milyon euro mu vermemiz gerekiyor?

Şunu cidden merak ediyorum 900 bin euroya alabileceğimiz bir oyuncu yok mu? Transfer yapıcaz diyince illa 5-6 milyon euro mu vermemiz gerekiyor?
Hem beceriksiz hem hain olunca böyle oluyor. Mesele para değil zaten ellerinde 10 milyon varken naptiklarini da gördük.

900 bin euroyu geçtim dünyada bonservissiz oyuncu mu yok. Git Gulyano'ya çök bari.
O tarz içi geçmiş veya açıkta kalmış isimlerden bahsetmiyorum yani ne bileyim mesela ispanya ikinci ligde parlamış bir sene sözleşmesi kalmış genç bir orta saha+3 ay sonra sözleşmesi bitecek zickernagel yapmak çok mu zor paramız hayli hayli yeter bu isimlere.

O tarz içi geçmiş veya açıkta kalmış isimlerden bahsetmiyorum yani ne bileyim mesela ispanya ikinci ligde parlamış bir sene sözleşmesi kalmış genç bir orta saha+3 ay sonra sözleşmesi bitecek zickernagel yapmak çok mu zor paramız hayli hayli yeter bu isimlere.
manager olmadan nasıl olacak o işler? adam daha Türkçe bilmiyor herhangi bir bağlantısı vizyonu yok

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt