Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
araya git lan kankana terim

Ulan bari garcia falan alsaydınız

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi ki alamıyor yoksa ft en başta Aytaç'i isterdi.
Belki listesinde vardı da alamadık.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da
şu Eleman'dan bir an evvel
KURTULSAK !!
Son günlerde eleman, magirusçu, komisyoncu gibi ifadelerin kullanımının artışından dolayı; bu kelimeleri kullanan üyelerimiz hakkında cezai işlemler uygulanacaktır.

Lütfen kulüp mensuplarımız hakkında aşağılayıcı ve seviye zedeleyen tabirlerden uzak duralım.

Arda Turan resmi oyuncumuzdur oda dahildir

3 milyonu peşin verseydik bizdeydi. Ama bizimkiler 12 bin takside bölmek istediklerinden alamadık. Onun yerine Babel’e yıllık 3 milyon verip düşman çatlatıyoruz. Son yıllarda sevmediğim bir sürü futbolcular gidip geldi ama ben Babel’e ayar olduğum kadar hiç birine olmadım. Ona yaklaşan Ahmet Çalık işte. Defolup gitmediler bir türlü. Falcao,Babel,Feghouli ve Belhanda yıllıklarına en az üç tane Marcao gibi adam alırız.

Takimi kabul ederdi belki, ama oyuncu gelmezdi. Ayni dönem Brügge 5 milyon vererek anlasmis takimiyla, ama Raiola yüzünden yatmis transfer.

3 milyonu peşin verseydik bizdeydi. Ama bizimkiler 12 bin takside bölmek istediklerinden alamadık. Onun yerine Babel’e yıllık 3 milyon verip düşman çatlatıyoruz. Son yıllarda sevmediğim bir sürü futbolcular gidip geldi ama ben Babel’e ayar olduğum kadar hiç birine olmadım. Ona yaklaşan Ahmet Çalık işte. Defolup gitmediler bir türlü. Falcao,Babel,Feghouli ve Belhanda yıllıklarına en az üç tane Marcao gibi adam alırız.
Kim aldırdı Babel Çalık vs

su an 3 kisi bizde 11 oynar.Harun, Ferdi, Mhy.

tenor.gif

Seri’yi almak isteyen üzerine para istemesi lazım fulham dan

Neyin artistliğini yapıyor bu fulham

Premier ilgin en çöp topçusu olabilir

Hoş bizim çapsızlar 3 milyon Euro’ya kiralayalım diyipte para gelmeyince bedava verin uşağu dediyse ondan vazgeçmişlerdir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abdurrahim Albayrak'ın Kaçırdıgı Liste:

Mert Hakan
Tetteh (diagneye verildi 10m)
Alan
Hauge
İdrissa Doumbia
Coulibaly
kaan ayhan

vs say say bitmez yazıklar olsun.

Son anda visca yi aliyomus yonetim hazir basak bu sene hicleri oynarken visca mutsuzken..Mis olur sadece lig varken visca Mac kacirmadan 40 mac oynar rahat..Ligin bug i bu adam.Sur çizgiye kes iceri sert..kesin gol olmadi vur kaleye donerse tamamlarlar donmezse gol..Garry de aynisini yapardi o senede sagdan gomisle uyumu bu sekilde yakalamisti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt