Onur Duman
Parçalı Üye
- 25 Ekim 2013
- 3.893
- 1.103
- 1.143
Çok rahat şampiyon olabileceğimiz sezonu elimizin tersiyle ittik. Emeği geçenlerin ABV.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu heriften ne istiyorsunuz bilmiyorum.
heriften bişe istedigimiz yok , gitsin tuzlaspor var ne biliym Boluspor bir sürü takım var yani , isterse 1 Euro bile almasın adam yedeğin yedeği seviyesinde değilŞu heriften ne istiyorsunuz bilmiyorum.
Herif 300 bin euro bile almıyor.
Ya futboldan anlamiyorsun yada cumleyi tam okumadin hocam.Harun herturlu Fatih'den iyi kaleci.Ferdi ise bizim su kanat rotasyonunda direkt 11 oynar.Neyini anlamadin?Çok boş yorum, harun ile ferdi nasıl oynuyormuş bizde.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Çünkü artık bizden sonra gidebileceği bir milli takımda kalmadı.mevcut durumda sene basından beri polyanna gibi kalan fatih hocada bu yönetim kadar suçludur niye sessiz kaldın kardeşim
son 2 haftaya kadar nerdeydin neden hic konusmadın
Dursun yedek , önde olduğun maçlarda kıçını yirtarak koşar , sahada ruh gibi gezinmez.heriften bişe istedigimiz yok , gitsin tuzlaspor var ne biliym Boluspor bir sürü takım var yani , isterse 1 Euro bile almasın adam yedeğin yedeği seviyesinde değil
n