Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mevcut durumda sene basından beri polyanna gibi kalan fatih hocada bu yönetim kadar suçludur niye sessiz kaldın kardeşim

son 2 haftaya kadar nerdeydin neden hic konusmadın

ocak ayına kadar liderle farkımız cok olmazsa belki bir nebze yeni yönetimle birşeyler olabilir tek umut o

Yonetim ne kadar sucluysa hocada o kadar suclu.Kendimizi kandirmayalim.
Son 2 sezondur zevk alarak izledigimiz mac sayisi 5 i gecmez.Rangersda da 35 yasinda oynayan oyuncu vardi fark etmedik bile.Cunku sistem var.
5 dakika adamlar kaleye bile yaklastirmadi.

Transfer nöbeti şu şekilde bitsede kurtulsak oyuncu alamayacaksınız gidip Marcao falan satmasalar oyuncu alacaz diye

Transferi kapattık da benim anlamadığım elimizdeki artı 750 bin Euro'yu neden kullanmadık Fransa 2. Liginden norvecten falan genç bir orta saha çok rahat bulurduk o paraya

Benim anlamadigim transfer yapmiyorsak, Jimmyi niye bedavaya kiralik yollamadik ve o rakamla maasin farkini biz devam ödeyecegiz diye aciklamadik? Bence son gün D'avila bir kazik sokmasi icin sagdan soldan para biriktiriyorlar. Ondan sonra transfer kapalir.

arkadaşlar sakin olalım
tyson.gif

Forum olarak sanki cogumuzun begenmedi Onuachu 7. lig macinda 7. golunu atti. Adam videolairnda acayip kazmaya benziyordu ama yinede gollari atiyor bu sene.

heriften bişe istedigimiz yok , gitsin tuzlaspor var ne biliym Boluspor bir sürü takım var yani , isterse 1 Euro bile almasın adam yedeğin yedeği seviyesinde değil

n
Dursun yedek , önde olduğun maçlarda kıçını yirtarak koşar , sahada ruh gibi gezinmez.

Ama kilit açacak oyuncu değil , o oyun görüsü yok. Şu yoklukta gitmesi gereken onca maliyetli oyuncu varken dursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt