- 18 Temmuz 2009
- 82.139
- 240.087
- 5.263
PSG araya girdikten sonra zor.ya o degilde aouar nobeti mi yapsak
Arsenal da ayrı mal 2 aydır satamadı Gounduzu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PSG araya girdikten sonra zor.ya o degilde aouar nobeti mi yapsak
parteyde chelsi yolcusu xdPSG araya girdikten sonra zor.
Arsenal da ayrı mal 2 aydır satamadı Gounduzu
Son günlerde eleman, magirusçu, komisyoncu gibi ifadelerin kullanımının artışından dolayı; bu kelimeleri kullanan üyelerimiz hakkında cezai işlemler uygulanacaktır.İyi ki alamıyor yoksa ft en başta Aytaç'i isterdi.
Belki listesinde vardı da alamadık.
3 milyonu peşin verseydik bizdeydi. Ama bizimkiler 12 bin takside bölmek istediklerinden alamadık. Onun yerine Babel’e yıllık 3 milyon verip düşman çatlatıyoruz. Son yıllarda sevmediğim bir sürü futbolcular gidip geldi ama ben Babel’e ayar olduğum kadar hiç birine olmadım. Ona yaklaşan Ahmet Çalık işte. Defolup gitmediler bir türlü. Falcao,Babel,Feghouli ve Belhanda yıllıklarına en az üç tane Marcao gibi adam alırız.
isin komigi su vitaminsiz icin 2.5 milyon kiralama ödemeye dünden razılar birde artık komisyon mu dönüyor noluyosaSeri vitaminsizi çok şükür yatmış
Kim aldırdı Babel Çalık vs3 milyonu peşin verseydik bizdeydi. Ama bizimkiler 12 bin takside bölmek istediklerinden alamadık. Onun yerine Babel’e yıllık 3 milyon verip düşman çatlatıyoruz. Son yıllarda sevmediğim bir sürü futbolcular gidip geldi ama ben Babel’e ayar olduğum kadar hiç birine olmadım. Ona yaklaşan Ahmet Çalık işte. Defolup gitmediler bir türlü. Falcao,Babel,Feghouli ve Belhanda yıllıklarına en az üç tane Marcao gibi adam alırız.