Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalan yok, suanda Pastore gelse itiraz etmem. Bazen cok tikandigimizda rakibin dengesini bozacak, rakip eksiltecek birine ihtiyacimiz var. Yuruyen Fegh yerine, yuruyerek calim atma ihtimali olan Pastore daha iyi olur. Resmen sezonu sattilar yahu
Ne Pastoresi , bu yönetim Aytaç Karayı bile alamaz

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Şunu cidden merak ediyorum 900 bin euroya alabileceğimiz bir oyuncu yok mu? Transfer yapıcaz diyince illa 5-6 milyon euro mu vermemiz gerekiyor?
İyi veya kötü birşey demiyorum ama geçen yıl Nzonzi denen fransa mt topçusunu beleşe kiralamıştık. Yani ücretsiz kiralayabileceğimiz tonla topçu vardır. Lakin bizdeki sorun limit değil. Kasada oyuncuya verilecek peşinat bile yok. Sıfırlamışlar. Yok borçsuzuz yok artıya geçtik yok şu yok bu hepsi palavra. Limit olayı da ekmeklerine yağ sürüyor. Takım adamların s.kinde bile değil afedersin

Abuk subuk transferler yapmasaydık, bizimle ismi geçen adamları alabilseydik çok ayrı bir kadromuz olurdu.
Bennacer
Haaland
Hauge
Kaan Ayhan
Şaka gibi vallahi. Haaland için yanılmıyorsam 3 milyon istemişlerdi. Ondan öncesi Dembele var. Başka varsa yazın arkadaşlar. Elimizden kaçırdığımız. Düşünsenize bu adamları kadromuza katsaydık nasıl bir 11 çıkardı ortaya.

Haaland ve Bennacer suan biz alsaydik satilmis olurlardi. Zaten Haaland bize hayatta gelmezdi. Raiola Brüggeye gitmesine bile izin vermemisti...

İyi veya kötü birşey demiyorum ama geçen yıl Nzonzi denen fransa mt topçusunu beleşe kiralamıştık. Yani ücretsiz kiralayabileceğimiz tonla topçu vardır. Lakin bizdeki sorun limit değil. Kasada oyuncuya verilecek peşinat bile yok. Sıfırlamışlar. Yok borçsuzuz yok artıya geçtik yok şu yok bu hepsi palavra. Limit olayı da ekmeklerine yağ sürüyor. Takım adamların s.kinde bile değil afedersin
250 milyon lira kredi çektiler ya yeni alacakları topçu yıldız olsun demiyoruz ki misal zockernagel herif 100 bin euroya falan oynuyo norveçte versen versen senede 400 500 teklif edip alırsın aynı şekilde de bir orta saha

5b0da18f66a97c43510c2573.jpg

Seri gelmesin zaten bize top kapan biri lazım net bir şekilde. Geçen rangers topu 82de aldı 85e kadar çevirdiler basıp alacak adam yoktu takımda

5 maç oynanmış sadece 4 gol atılmış şimdiye kadar onun da iki golü iki yabancı hocanın maçında

bu çapsız yerli hoca tahakkümü ne zaman bitecek arkadaş ya

16-17 tane gereksiz bütün ligi, futbolu bitirdiler 10 yıl içinde

Haaland ve Bennacer suan biz alsaydik satilmis olurlardi. Zaten Haaland bize hayatta gelmezdi. Raiola Brüggeye gitmesine bile izin vermemisti...
3 milyonu peşin verseydik bizdeydi. Ama bizimkiler 12 bin takside bölmek istediklerinden alamadık. Onun yerine Babel’e yıllık 3 milyon verip düşman çatlatıyoruz. Son yıllarda sevmediğim bir sürü futbolcular gidip geldi ama ben Babel’e ayar olduğum kadar hiç birine olmadım. Ona yaklaşan Ahmet Çalık işte. Defolup gitmediler bir türlü. Falcao,Babel,Feghouli ve Belhanda yıllıklarına en az üç tane Marcao gibi adam alırız.

Ne Pastoresi , bu yönetim Aytaç Karayı bile alamaz

İyi ki alamıyor yoksa ft en başta Aytaç'i isterdi.
Belki listesinde vardı da alamadık.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da
şu Eleman'dan bir an evvel
KURTULSAK !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt