Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son anda visca yi aliyomus yonetim hazir basak bu sene hicleri oynarken visca mutsuzken..Mis olur sadece lig varken visca Mac kacirmadan 40 mac oynar rahat..Ligin bug i bu adam.Sur çizgiye kes iceri sert..kesin gol olmadi vur kaleye donerse tamamlarlar donmezse gol..Garry de aynisini yapardi o senede sagdan gomisle uyumu bu sekilde yakalamisti..
Adamların başkanları açıkladı CL'de oynayacaklar Visca da İrfan da bi yere gitmiyor diye. Vazgeçin şu rüyalardan. Kimse alınmayacak işte

Oyuncu almacaksaniz neden ilk gun cikip konusmadiniz. Albayrak cikip simdi der biz zaten 7,9 tane oyuncu aldik, taylanida yeni transfer olarak taraftara yedirtmeye calisir. Ama merak etmesin taraftards yakinda ona yedirtirecek birseyler.

Mariano gitti omar geldi, takim guclendimi? Hayir!
Onyekuru gitti arda geldi ne oldu takim gucsuzlesti!
Seri gitti etebo geldi, lemina gitti kimse gelmedi, nzonzi ve selcukda gitti yine kimse alinmadi orta sahaya!!! Orta sahamiz cok gucsuz, bir iki sakatlik durumunda orta sahasiz oynayacagiz.

Ilk 3 zor, sampiyonluk hayal. 40 maci nasil goturecek bu kadro?

Transfersizlikten forum birbirine girmiş, millet birbirine sarıyor.

Tebrikler yönetim.

Kim kimi bitiriyor
images.webp

Ben hayatımda bunlar kadar beceriksiz yönetim görmedim. Takımı sezona ortasahada eksik başlatıyolar ya lan, bu ne rezillik. Bir hızlı kanat alamadılar bir ortasaha alamadılar. Bir yıl forvetsiz oynadık, bir yıl kanatsız şimdi hem kanat hem ortasaha yok. İSTİFA EDİN ARTIK. YETER!!!

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla hoca da kusura bakmasın. Kiralık istemiyorum, Ocak'a kadar idare ederim dedikten sonra sezon içinde bize Ocak'a kadar müsade edin deme hakkı yok. Nicelik olarak eksiğiz. Kiralık miralık düşük maliyetli 2 adam almak bu kadar zor değil.

Adamların başkanları açıkladı CL'de oynayacaklar Visca da İrfan da bi yere gitmiyor diye. Vazgeçin şu rüyalardan. Kimse alınmayacak işte
Baskanlarin dedigi surekli degisebilirr.Viscayi da satabilirler..Belki biz degil baskasi alir belki cl de 1 galibiyet alalim diye tutabilirler..Velhasil kesin hükmü yok baskan aciklamalarinin..Cekincem o ki fb son dakika almaya kalkmasin.İnsallah hic satilmaz bize gelmeyecekse..
Ruyadan vazgecenin transfer nobetinde isi ne..Herkes biliyo ki zaman daraldi para yok yonetim beceriksiz ama az da olsa binumut var herkesde

fenerin yaptığı tek mantıklı iş bol alternatifli kadro kurmak oldu.. lig maratonu düşünülünce kaliteli 11 vasat yedek kurmaktansa ortalama 11 ve ortalama yedekler daha mantıklı görünüyor . fenerde ki çoğu adam birbirine denk durumda mesela tonla forvet alındı az çok hepsi birşeyler yapar ama hiçbiri muriq gibi katkı vermez... Eğer biz 11 e sağlam 2 takviye yapsaydik tartışmasız favori olurduk ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt